Lifestyle

Βανδή – Μπισμπίκης: Η μεσημεριανή βόλτα στο κέντρο της πρωτεούσας – Με κρασάκι στο χέρι

Βανδή – Μπισμπίκης: Η μεσημεριανή βόλτα στο κέντρο της πρωτεούσας – Με κρασάκι στο χέρι

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Έτσι περιέγραψε την βόλτα τους η τραγουδίστρια.

Εξόδους για φαγητό αρέσκονται στο να πραγματοποιούν αρκετά συχνά, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, απολαμβάνοντας χρόνο μαζί.

Το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, με αφορμή τον καλό καιρό που είχε στην Αθήνα, θέλησαν να πραγματοποιήσουν μια μεσημεριανή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, για φαγητό.

Στο story που εντοπίσαμε στον προσωπικό λογαριασμό της τραγουδίστριας στο instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό bistro bar, στην περιοχή, Θησείο.

Ποζάροντας μαζί με τον σύντροφό της και τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, η Δέσποινα Βανδή, έγραψε τα εξής: “Τι όμορφη Κυριακή”, ενώ σε επόμενο story η τραγουδίστρια, βρέθηκε στην θεατρική παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι”.

 Δείτε την εικόνα:

Οι πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” και ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού, το πρωί της Τετάρτης, 31 Ιανουαρίου, έγινε γνωστή η περιουσία που έχουν δημιουργήσει στο αγαπημένο τους νησί, την Κρήτη, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό το ερωτευμένο ζευγάρι έχει στην κατοχή του, ένα οικόπεδο έκτασης 12 στρεμμάτων στην περιοχή Γεράνι του Ρέθυμνου.Το οικόπεδο αυτό μάλιστα έχει εξαιρετική θέα στη θάλασσα, προκειμένου εκεί να χτίσουν εκεί το ησυχαστήριό τους. Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments