Πολιτική

Κασσελάκης στο ΕΕΕΕΚ Καλιθέας: Τα κλιματιστικά της δωρεάς παραμένουν στις κούτες τους

Κασσελάκης στο ΕΕΕΕΚ Καλιθέας: Τα κλιματιστικά της δωρεάς παραμένουν στις κούτες τους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τρίτη απροειδοποίητα το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Καλλιθέας και με θλίψη διαπίστωσε ότι τα κλιματιστικά που είχε δωρίσει στο κτίριο, τέσσερις μήνες μετά, παραμένουν στις κούτες τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τρίτη απροειδοποίητα το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Καλλιθέας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τρίτη απροειδοποίητα το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Καλλιθέας και με θλίψη διαπίστωσε ότι τα κλιματιστικά που είχε δωρίσει στο κτίριο, τέσσερις μήνες μετά, παραμένουν στις κούτες τους.

Διαβάστε την ανάρτησή του: 

Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας. Οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα.

Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους.

Τέσσερις μήνες μετά. Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε «πόντους». Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2023 ο κ. Κασσελάκης είχε επισκεφτεί το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας πραγματοποιώντας τη δωρεά 8 air condition, 18.000 BTU, ενός διαδρόμου κι ενός ποδηλάτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments