Ελλάδα

Αγρότες: Βγήκαν με τα τρακτέρ στον Ε-65 στην Καρδίτσα [vid]

Αγρότες: Βγήκαν με τα τρακτέρ στον Ε-65 στην Καρδίτσα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για άλλη μια μέρα οι αγρότες σε διάφορα σημεία της χώρας, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναντηθεί μαζί τους τη Δευτέρα.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για άλλη μια μέρα οι αγρότες σε διάφορα σημεία της χώρας, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για άλλη μια μέρα οι αγρότες σε διάφορα σημεία της χώρας, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναντηθεί μαζί τους τη Δευτέρα.

Γύρω στις 3:30 αγρότες της Καρδίτσας συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65, έχοντας συμπαράσταση και την αυτοκινητοπομπή μελών του εμπορικού συλλόγου Καρδίτσας. Σύμφωνα με την ενημέρωση, στις 5 θα κάψουν – όπως και χθες – σανό και λάστιχα, ενώ την ίδια ώρα αγρότες θα συγκεντρωθούν για μπλόκα σε Πλατύκαμπο και Στεφανοβίκειο.

Στο μεταξύ, κινητοποιήση υπήρξε και στον κόμβο Νησελίου στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας.

Αγρότες για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Δεν αρκεί να μας ακούσει, θέλουμε λύσεις

Για τη συνάντηση της Δευτέρας με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ετοιμάζονται οι αγρότες, έπειτα και από τη δήλωση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Ελήφθη η επιστολή των αγροτών, ο πρωθυπουργός όπως έχουμε πει, είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα» είπε ο κ. Μαρινάκης και στις τάξεις των αγροτών έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τη σύνθεση της αντιπροσωπείας που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Μητσοτάκη, καθώς και για τα αιτήματα που θα του θέσουν.

Οι αγρότες ξεκαθαρίζουν πως στο συγκεκριμένο ραντεβού θα έχουν αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα, ενώ δεν επιδιώκουν να παρευρεθούν απλά και μόνο σε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά θέλουν να τον ακούσουν να τους δίνει λύσεις.

«Είμαστε 5 μήνες άνεργοι κτηνοτρόφοι, χωρίς ζώα… δεν έχει γίνει τίποτα», είπε ο Κωνσταντίνος Κοκούλης από τον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ ο Κώστας Τζέλλας, Πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά Καρδίτσας επισήμανε πως «στείλαμε τα αιτήματά μας, αφορούν τους αγρότες πολης της Ελλάδας. Τα μελέτησε γρήγορα ο πρωθυπουργός, ελπίζουμε να δώσει λύσεις. Μας εξέπληξε λίγο η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως θα μας ακούσει ο πρωθυπουργός. Δεν θέλουμε να μας ακούσει, θέλουμε να δώσει λύσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments