Lifestyle

Ιωάννα Παππά: Είναι εναντίον της βάφτıσnς και του χρıστιανικού γάμου

Ιωάννα Παππά: Είναι εναντίον της βάφτıσnς και του χρıστιανικού γάμου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@ioannapappa11)

«Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα»

Την Ιωάννα Παππά συνάντησε η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «I love Σου Κου». Η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε για την περίοδο που γνώρισε έντονα την αναγνωρισιμότητα και το αν άκουσε σχόλια λόγω του ότι προχώρησε σε ονοματοδοσία και δεν βάφτισε τον γιο της.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11)

Η εποχή του «Κλείσε τα μάτια»

«Το Κλείσε τα μάτια έκανε κοντά στο 50%. Θυμάμαι ότι δούλευα στο θέατρο Αμόρε, ήρθαν παπαράτσι έξω από το θέατρο και είχα νιώσει πάρα πολύ άσχημα για αυτό γιατί ήταν ένα θέατρο πολύ σοβαρό και έλεγα πω πω εξαιτίας μου συμβαίνει αυτό. Ήταν άλλα τα χρόνια. Για εμένα έχουν γράψει κλασικά για πολλές σχέσεις» ανέφερε η Ιωάννα Παππά.

Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα

«Νομίζω ότι έχουμε διανύσει και μία απόσταση και τα τελευταία χρόνια συζητιούνται τα πράγματα πιο ανοιχτά. Το αν θα βαφτίσω το παιδί μου ή αν θα παντρευτώ με χριστιανικό γάμο δεν επηρεάζει εσένα, ούτε δίνω απαραίτητα παράδειγμα. Δεν είναι πρόθεση κανενός για το ό,τι κάνει στην προσωπική του ζωή να δώσει παράδειγμα σε κάποιον άλλον, αλλά άνθρωποι που βρίσκονται σε διλήμματα και αδιέξοδα και κάνεις κάτι στη ζωή σου και επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο θα το δει και μπορεί να πάρει κουράγιο, τότε έχει μία θετική χροιά οτιδήποτε κάνεις» συνέχισε η Ιωάννα Παππά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments