Πολιτική

«Θερμό» επεισόδιο στην εξεταστική για τα Τέμπη μεταξύ Μαρκόπουλου και Βρεττού

«Θερμό» επεισόδιο στην εξεταστική για τα Τέμπη μεταξύ Μαρκόπουλου και Βρεττού

Πηγή Φωτογραφίας: [367090] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ "ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ" (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο κ. Βρεττός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν το δέχθηκε και ξεκίνησε το φραστικό επεισόδιο, έκλεισαν τα μικρόφωνα, η συνεδρίαση διεκόπη και μεταφέρθηκε όλο το κλίμα και εκτός της αίθουσας

Οξύτατο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στην Εξεταστική της Βουλής για τα Τέμπη μεταξύ του προέδρου της, Δημήτρη Μαρκόπουλου και του βουλευτή της «Νίκης», Νίκου Βρεττού.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Βρεττός, έκανε ερωτήσεις στον μάρτυρα και συγκεκριμένα στον πρώην πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστο Βίνη. Τότε, τον διέκοψε ο κ. Μαρκόπουλος, λέγοντάς του ότι κάνει τις ίδιες ερωτήσεις συνέχεια και πως ο χρόνος του έχει λήξει και έτσι δεν βοηθάει την Επιτροπή να ολοκληρώσει το έργο της.

Ο κ. Βρεττός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν το δέχθηκε και ξεκίνησε το φραστικό επεισόδιοέκλεισαν τα μικρόφωνα, η συνεδρίαση διεκόπη και μεταφέρθηκε όλο το κλίμα και εκτός της αίθουσας.

Οι ψυχραιμότεροι ωστόσο, πήραν την πρωτοβουλία και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο κ. Μαρκόπουλος με βάση το άρθρο 76 και 77 έκανε χρήση του Κανονισμού της Βουλής, απέβαλε τον βουλευτή από την αίθουσα και είπε ότι «δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο, γιατί έτσι δεν σεβόμαστε τη μνήμη των νεκρών. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται και θέλουν να το κάνουν “παιδική χαρά”. Αυτό δεν θα ξαναγίνει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments