Αθλητισμός

Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει ποτέ»!

Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει ποτέ»!

Πηγή Φωτογραφίας: [367008] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και στο επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ αύριο Σάββατο (10/2, 17:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ελ Κααμπί στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι: «Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πω είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ.

Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ότι συμβαίνει θα περάσει».

Για το ποιος είναι ο δρόμος για να κλείσει ο Ολυμπιακός την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments