Lifestyle

Μαρία Μάρκου: «Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών έπρεπε οι γονείς μου να είχαν παρέμβει» [vid]

Μαρία Μάρκου: «Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών έπρεπε οι γονείς μου να είχαν παρέμβει» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni

Μαρία Μάρκου: «Ήταν ένας γάμος από μεγάλο έρωτα. Και στα 22 έχεις μεγάλους έρωτες»

Η Μαρία Μάρκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν για το τηλεπαιχνίδι The Chase. Η Γυναίκα με τα μαύρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή για τη σχέση που έχει με τους γονείς της από παιδί ενώ σε θέματα πιο προσωπικά αποκάλυψε πώς παντρεύτηκε στα 22 της χρόνια στη Γερμανία.

«Δεν ήμουν αριστούχος μαθήτρια στο σχολείο, ήμουν μια καλή μαθήτρια. Διάβαζα αλλά δεν με κυνηγούσε κανείς. Είχα όμως πρότυπα τους γονείς μου, οι οποίοι ούτε με πίεσαν ούτε με καταπίεσαν. Με ώθησαν και ως εκεί. Ειδικά στην προσωπική μου ζωή δεν παρενέβησαν ποτέ και όχι πάντα για καλό. Θα έπρεπε ίσως να είχαν παρέμβει κάποιες φορές. Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών. Οι γονείς μου ενέκριναν τον άνθρωπο, τον ήξεραν και ήταν ένας άνθρωπος που με πήγε πάρα πολύ μπροστά στη ζωή μου. Οπότε χαροποίησε και τους ίδιους τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Κράτησε μάλιστα και αρκετά χρόνια αυτός ο γάμος, παρότι έγινε σε μικρή ηλικία. Απλά έγινε στη Γερμανία, μπορεί να έγινε και για τεχνικούς ενδεχομένως λόγους, αλλά ήταν ένας γάμος από μεγάλο έρωτα. Και στα 22 έχεις μεγάλους έρωτες. Όταν ερωτεύομαι, αφήνομαι φουλ! Πάρα πολύ! Έπαθα βέβαια από τον έρωτα και τώρα είμαι πιο συγκρατημένη αλλά αφήνομαι. Αλλιώς δεν έχει νόημα να ζεις έναν έρωτα χωρίς να αφεθείς», είπε η Μαρία Μάρκου.

The Chase: Η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα» μιλάει για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του Mega

Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα» για τους φανατικούς του «Τhe Chase», ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

View this post on Instagram

A post shared by Maria Markou (@dr.mariamarkou)

Κατάγεται από την Πελοπόννησο και όπως δήλωσε, αγαπά τη γνώση. Είναι νομικός, όμως δεν ασκεί το επάγγελμα. Έχει σπουδάσει Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η διδακτορική της διατριβή είναι πάνω στο αντικείμενο της Εφαρμοσμένης Επικοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και έχει μεταπτυχιακό πάνω στη Δημόσια Διοίκηση. Η Μαρία Μάρκου, όμως, δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς είναι και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα» εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό πως σκέφτεται να συνδυάσει τη Νομική με τη μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο, και να ασχοληθεί με το Αθλητικό Δίκαιο.

Για το ψευδώνυμο που της δόθηκε στο «Τhe Chase», το καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, η Μαρία Μάρκου σχολίασε πως: «Τον ρόλο δεν τον πήρα καλά στην αρχή. Μετά πείστηκα, γιατί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι που μου τον έδωσαν ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Εγώ δεν ήμουν εκεί να τους αμφισβητήσω, αλλά να τους υποστηρίξω. Μετά κατάλαβα ότι μπορώ να το υποστηρίξω και το αγάπησα».

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στο παιχνίδι, είπε ότι: «Έκανα αίτηση, όταν είδα ότι ξεκινάει αυτό το παιχνίδι. Είχα παρακολουθήσει το παιχνίδι στο εξωτερικό. Μετά από πολλά castings βρέθηκα να είμαι μία από τους Chasers».

Η αχίλλειος πτέρνα της σε επίπεδο γνώσεων, σύμφωνα με την ίδια, είναι η γαστρονομία και η μαγειρική, ενώ αποκάλυψε ότι διδάσκεται και η ίδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Η γνώση σε βοηθάει να αποκλείσεις το λάθος αλλά και να μπεις στο σωστό μονοπάτι της ερώτησης, θα ανασύρεις μία γνώση που προσομοιάζει. Έχω άγχος, γιατί θέλω να βγει ένα καλό παιχνίδι, που θα έχει διάδραση και γνώση. Έχω το άγχος να απαντήσω κι εγώ σωστά, να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν», συμπλήρωσε.

Στον ελεύθερό της χρόνο, η Μαρία Μάρκου παρακολουθεί την επικαιρότητα, συναναστρέφεται με κόσμο, παρακολουθεί την πορεία των αγαπημένων της ανθρώπων και διαβάζει μυθιστορήματα, κατά διαστήματα.

Η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα» δήλωσε ακόμα πως δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της, ότι είναι ανοιχτή σε νέους ανθρώπους και γνωριμίες, ενώ παρά τις τρομερές γνώσεις της, δεν απαιτεί να έχει πολλά πτυχία ο σύντροφός της.

«Επιλέγω ενστικτωδώς. Κοιτάω να είναι κυρίως καλός άνθρωπος, κοιτάζω την καλοσύνη, πώς φέρεται στα ζώα, ποιες απόψεις έχει αναφορικά με την κοινωνία, γιατί δεν συμπαθώ τις ακραίες απόψεις», τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments