Ελλάδα

ΟΑΚΑ: Ανοίγει μέχρι τον Απρίλιο – Κανονικά η συναυλία των Coldplay τον Ιούνιο

ΟΑΚΑ: Ανοίγει μέχρι τον Απρίλιο – Κανονικά η συναυλία των Coldplay τον Ιούνιο

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΟΑΚΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004 ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ, έως τα τέλη Μαρτίου ή τα μέσα Απριλίου καθώς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, μετά από το σοβαρό πρόβλημα

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ, έως τα τέλη Μαρτίου ή τα μέσα Απριλίου καθώς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, μετά από το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει με το στέγαστρο Καλατράβα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία των Coldplay που είναι προγραμματισμένη για τις 8 και 9 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη πλέον ανάρτηση της Κυριακής,

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 8 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είχε πει πως μέχρι το τέλος του μήνα περιμένει την μελέτη από το Τεχνικό Επιμελητήριο για το ΟΑΚΑ, ενώ δήώσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments