Ελλάδα

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Ανατριχιάζει η σύζυγος του καπετάνιου – «Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει…»

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Ανατριχιάζει η σύζυγος του καπετάνιου – «Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει…»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδικτυο, Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα, με έναν 70χρονο να εκτελεί τρία άτομα πριν αυτοκτονήσει, στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Η γυναίκα σε επικοινωνία που είχε μαζί της τηλεοπτικός σταθμός δεν είχε ιδέα αν ο 75χρονος σύζυγός της κατάφερε να σωθεί από τα πυρά του Αιγύπτιου μακελάρη

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα, με έναν 70χρονο να εκτελεί τρία άτομα πριν αυτοκτονήσει, στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Όπως μετέδωσε ο ALPHA, η σύζυγος του 75χρονου καπετάνιου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Αιγύπτιου, αναζητούσε εναγωνίως τον άντρα της χωρίς να γνωρίζει αν είναι καλά στην υγεία του ή όχι.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό, όταν ρωτήθηκε αναφορικά με το αν γνωρίζει κάτι παραπάνω πως «παίρνω τηλέφωνο τον σύζυγό μου εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει…».

«Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους» – Σε αμόκ ο Αιγύπτιος φονιάς

Νέες αποκαλύψεις για το λουτρό αίματος που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, με δράστη έναν 70χρονο Αιγύπτιο και θύματά του τρία άτομα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο Αιγύπτιος εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας φωνάζοντας «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους και θα αυτοκτονήσω», με τον 70χρονος να εκτελεί εν ψυχρώ τρία άτομα και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στην ένοπλη επίθεση που «εξαπέλυσε» ο Ελ Μπουράι (ή «Άρης», όπως τον φώναζαν), ένας ηλικιωμένος άνδρας ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την εταιρεία και ήθελε να πάρει εκδίκηση.

H αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία, ο γαμπρός του, Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση) κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος στο επάγγελμα, είναι τα θύματα του δράστη που εισέβαλε στα κτήρια της εταιρείας, «έσπειρε» τον θάνατο και έδωσε τέλος στη ζωή του, ύστερα από μερικά λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments