Ελλάδα

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: “Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε”, είπε ο δράστης πριν σπείρει τον θάνατο

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: “Ήρθα να ξεκαθαρίσουμε”, είπε ο δράστης πριν σπείρει τον θάνατο

Πηγή Φωτογραφίας: [367203] ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της εταιρείας που βίωσε την πολύνεκρη επίθεση

«Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε, ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας», είπε ο 75χρονος δράστης, ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, λίγο πριν ανοίξει πυρ σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και σκοτώσει την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, τον γαμπρό της, έναν καπετάνιο και αυτοκτονήσει στη συνέχεια στο υπόγειο του κτιρίου. Ο 75χρονος, με το όνομα Ελ Μπουράι, που τον ήξεραν ως Άρη, είχε αποχωρήσει από την εταιρεία και φαίνεται πως επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση.

“Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά”

Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της εταιρείας που βίωσε την πολύνεκρη επίθεση.

«Ήμασταν στα γραφεία μας, δουλεύαμε κανονικά όπως κάθε μέρα, ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον 1ο όροφο, αυτό έγινε στον 2ο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος είναι στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό που προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», είπε αρχικά η υπάλληλος.

«Φώναζε σε όλους τους άλλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Μπήκε στην εταιρεία με μια κοντόκαννη καραμπίνα και κρατούσε και ένα revolver», πρόσθεσε.

«Εγώ ήμουν στον 1ο, ήμουν κάτω απ’ το γραφείο μου, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν έξω. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα, την ώρα που ανέβαινε τη σκάλα. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ, δεν μπήκε με παρατεταμένο το όπλο του», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments