Ελλάδα

Τέσσερις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, ανάμεσά τους και ο ένοπλος

Τέσσερις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, ανάμεσά τους και ο ένοπλος

Πηγή Φωτογραφίας: [367203] ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο σημείο έχουν σπεύσει στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ για πυροβολισμούς σε μία ναυτιλιακή εταιρεία στην οδό Αρτεμισίου στη Γλυφάδα. Δράστης φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ παραμένει μέσα στην εταιρεία ταμπουρωμένος.

Ο ένοπλος εισέβαλε στην εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων. Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και έχουν τραυματιστεί άτομα, χωρίς να είναι ακόμη επισήμως γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άντρα, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε στις 10:20 για το περιστατικό. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κοντινή ναυτιλιακή, έχει απαγορευτεί η έξοδος σε οποιονδήποτε εργαζόμενο λόγω της επιχείρησης από τους άντρες της ΕΚΑΜ μέσα στην εταιρεία με τον ένοπλο.

Ο απολυμένος ένοπλος εισέβαλε στην εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων. Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και έχουν τραυματιστεί άτομα, χωρίς να είναι ακόμη επισήμως γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες.

Στο σημείο έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της αστυνομικής επιχείρησης. Ειδικότερα, είναι σε εξέλιξη διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Γλυφάδας στα εξής σημεία:

  • Λεωφόρος Ποδειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ
  • Λεωφόρος Καραμανλή και Καλυψούς
  • Αρτεμισίου και Ροντήρη
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments