Lifestyle

Ναταλία Γερμανού προς Ετεοκλή Παύλου: Να σεβόμαστε δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο [vid]

Ναταλία Γερμανού προς Ετεοκλή Παύλου: Να σεβόμαστε δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@natalia_germanou)

Άστραψε και Βρόντιξε η παρουσιάστρια

Την ενόχλησή της με τη στάση που κράτησε ο Ετεοκλής Παύλου απέναντι στον Νίκο Συρίγο εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha, στο σχολιαστικό μέρος του «Καλύτερα δε Γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής (11/2) για όσα έγιναν στην ελληνική τηλεόραση μέσα στην εβδομάδα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για όσα είπε ο οικοδεσπότης του «Breakfast@Star» για τον γνωστό δημοσιογράφο.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Germanou (@natalia_germanou)

Στην ίδια εκπομπή ο παρουσιαστής του Star έκανε τα σχόλιά του και για τη στάση που κράτησε η Ναταλία Γερμανού στο θέμα που προέκυψε πρόσφατα με τον Γιώργο Νταλάρα και τους ρεπόρτερ, λέγοντας: «Βγάζει τον εαυτό της απ’ έξω και είναι σαν να ακούγεται ότι καλά σας έκανε». Έτσι, η παρουσιάστρια του Alpha βρήκε σήμερα την ευκαιρία να ανταπαντήσει.

«Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου εκνευρίστηκε και είπε: αχ, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Νίκο Συρίγο που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσίματα. Ειρωνεύτηκε!», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με προφανή ειρωνικό τόνο.

«Να σεβόμαστε λίγο όμως και τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο θα πω εγώ. Λίγος σεβασμός να υπάρχει από τη νεότερη γενιά προς τους δημοσιογράφους όπως ο Νίκος Συρίγος. Αυτό θα πω, κάτι άλλο όχι», τόνισε με νόημα η Ναταλία Γερμανού, κλείνοντας το θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments