Ελλάδα

ΕΚΠΑ: Διοικητικοί και φοιτητές «έριξαν» τον σέρβερ για να μη γίνουν οι διαδικτυακές εξετάσεις [VID]

ΕΚΠΑ: Διοικητικοί και φοιτητές «έριξαν» τον σέρβερ για να μη γίνουν οι διαδικτυακές εξετάσεις [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

ΕΔΕ μετά το «κατέβασμα» του server που οδήγησε σε ματαίωση των διαδικτυακών εξετάσεων

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) αποφάσισε η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, για τον καταλογισμό ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα στον απόηχο του «κατεβάσματος» του server του ΕΚΠΑ από φοιτητές και διοικητικούς υπαλλήλους που είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνουν οι διαδικτυακές εξετάσεις στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει παρέμβαση από πλευράς των εισαγγελικών Αρχών για το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό..

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρυτανικές Αρχές διέταξαν ΕΔΕ, ζητώντας παράλληλα την ύπαρξη μεγαλύτερης ασφάλειας στο κτίριο, όπου στεγάζεται ο server.

Την ίδια στιγμή, εγείρονται απορίες γιατί η πρυτανεία του ΕΚΠΑ δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση για το γεγονός που διατάραξε τη λειτουργία του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Στον αντίποδα όλων αυτών, οι διοικητικοί υπάλληλοι και φοιτητές που φέρονται ως υπαίτιοι του προβλήματος στον server του ΕΚΠΑ προχώρησαν σε σχετική ανάρτηση στα social media.

«AΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΈΠΕΣΕ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής!

Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΌ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΣ»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments