Ελλάδα

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Με αυτήν την καραμπίνα ο Αιγύπτιος σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Με αυτήν την καραμπίνα ο Αιγύπτιος σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση

Πηγή Φωτογραφίας: skai.gr, Με μια κοντόκανη καραμπίνα, ο 76χρονος Αριστείδης Ελ Μπουράι σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Ο 76χρονος ήταν γνωστός ως ο «Άρης» της εταιρείας

Με μια κοντόκανη καραμπίνα, ο 76χρονος Αριστείδης Ελ Μπουράι σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Ο Αιγύπτιος φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει, όταν μπήκε το πρωί της Δευτέρας 12/2 στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη ΓλυφάδαΟ 76χρονος ήταν γνωστός ως ο «Άρης» της εταιρείας.

Βασικό κίνητρο εκτιμάται πως ήταν η δυσαρέσκειά του για την απαίτηση να φύγει από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί, για να διαμένει δωρεάν, στη Γλυφάδα. Έτσι, ο 76χρονος Αιγύπτιος έστρεψε την κάνη του όπλου του και σκότωσε τη γυναίκα, που για δεκαετίες τον είχε ως έμπιστό της για όλα όσα αφορούν τα σπίτια της ίδιας και της αδελφής της στους Πεταλιούς και όχι μόνο, τον άντρα της αδελφής της και τον πλοίαρχο, που προσπάθησε να αποτρέψει την τραγωδία.

Το χρονικό του μακελειού

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στις 10:00 το πρωί. Ο 76χρονος γνώριζε κάθε γωνιά του κτιρίου με κάθε λεπτομέρεια και ήξερε πώς να κινηθεί. Μπήκε από το πάρκινγκ με το SUV αυτοκίνητό του. Είχε μαζί του μία καραμπίνα, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε και ένα περίστροφο. Μέσω του κλιμακοστασίου ανέβηκε στον πρώτο όροφο και με την καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια απομάκρυνε τον άνδρα της ασφάλειας.

Μπαίνοντας στο κτίριο ο 76χρονος φώναζε: «Ήρθα για τα αφεντικά, ήρθα για να τους καθαρίσω όλους».

Δευτερόλεπτα αργότερα ο δράστης θα σημαδεύσει τη Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της. Ο πρώην καπετάνιος θα μπει μπροστά, για να τον αφοπλίσει και τότε ο δράστης θα αρχίσει να πυροβολεί και τους τρεις σε σώμα και κεφάλι. Όλοι τους θα πέσουν νεκροί από το δολοφονικό αμόκ του 76χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαρία Καρνέση δέχτηκε τα πυρά στο κεφάλι και το στήθος, ο γαμπρός της στο κεφάλι και ο καπετάνιος στον ώμο.

Ο 76χρονος προσπάθησε να εντοπίσει, για να σκοτώσει και την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, Δέσποινα, η οποία, όμως, είχε βγει από το γραφείο της και βρισκόταν σε άλλο όροφο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το κτίριο μαζί με κάποιους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, αφού δεν μπόρεσε να τη βρει, κατέβηκε στο υπόγειο και με την ίδια καραμπίνα έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν μπουν στις εγκαταστάσεις οι πάνοπλοι άντρες της ΕΚΑΜ.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 76χρονος φώναζε σε όλους να απομακρυνθούν και να μην τον ακολουθήσουν. Μάλιστα, δύο γυναίκες που βρέθηκαν στον δρόμο του, τις κλείδωσε μέσα στην τουαλέτα και αρκετή ώρα αργότερα κατάφεραν με το ΕΚΑΒ να μεταφερθούν στο Ασκληπιείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.

Υπάλληλοι που κατάφεραν να βγουν από το κτίριο ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Έσπευσε και ειδικός διαπραγματευτής. Ήταν, όμως, ήδη αργά.

Τα όσα δραματικά και πρωτοφανή συνέβησαν έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της ναυτιλιακής, με το υλικό να βρίσκεται στα χέρια αστυνομικών που το αναλύουν, σε μια προσπάθεια να διαλευκάνουν πλήρως τη δολοφονική επίθεση στη Γλυφάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments