Ελλάδα

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Ο δράστης ζητούσε από τα αδέλφια Καρνέση να του γράψουν το σπίτι

Ναυτιλιακή Γλυφάδα: Ο δράστης ζητούσε από τα αδέλφια Καρνέση να του γράψουν το σπίτι

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Το σπίτι, το οποίο του είχε παραχωρηθεί για να μένει στη Γλυφάδα, φαίνεται πως ζητούσε από τη Μαρία Καρνέση, πριν την εκτελέσει ο 76χρονος αιγύπτιος δράστης και αυτόχειρας στο μακελειό της Γλυφάδας.

Ο καβγάς με τη Μαρία Καρνέση στο γραφείο της πριν την εκτέλεση

Το σπίτι, το οποίο του είχε παραχωρηθεί για να μένει στη Γλυφάδα, φαίνεται πως ζητούσε από τη Μαρία Καρνέση, πριν την εκτελέσει ο 76χρονος αιγύπτιος δράστης και αυτόχειρας στο μακελειό της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο οποίος επικαλείται καταθέσεις που δίνονται στην Ασφάλεια σχετικά με το μακελειό, ο αιγύπτιος φέρεται να υποστήριζε πως η ηλικιωμένη μητέρα των αδερφών Καρνέση, την οποία ο ίδιος φέρεται να φρόντιζε, του «είχε υποσχεθεί να του γράψει το σπίτι».

Το σπίτι αποτελεί μέρος της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας, κάτι που σημαίνει ότι για την παραχώρησή του θα έπρεπε να υπογράψουν τα μέλη της οικογένειας, που συμμετέχουν σ’ αυτό, και φαίνεται πως δε συμφωνούσαν.

Πιθανότατα αυτός ήταν και ο λόγος της έντονης αντιπαράθεσης, που είχε ο δράστης με τη Μαρία Καρνέση, λίγη ώρα πριν επιστρέψει και την εκτελέσει μέσα στο γραφείο της.

Έρχεται άρση τραπεζικού απορρήτου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 76χρονος δράστης ήταν ο ευνοούμενος και το αγαπημένο παιδί της μητέρας της οικογένειας, την οποία είχε αναλάβει και φρόντιζε μέχρι τον θάνατό της.

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα που τον βάφτισε Χριστιανό. Όπως αναφέρουν οι καταθέσεις στην Ασφάλεια Αττικής, η γυναίκα φέρεται να του έχει αφήσει κληρονομιά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το Ανθρωποκτονιών φέρεται, σύμφωνα με τον Alpha, να έχει ζητήσει από την εισαγγελία την άδεια για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 76χρονου αιγύπτιου, για να δει ακριβώς ποιο ποσό ήταν αυτό και πόσα χρήματα είχε αυτός ο άνθρωπος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έπαιρνε πολύ καλά χρήματα από την εταιρεία, έμενε σε σπίτι της οικογένειας, ενώ του είχε παραχωρηθεί και αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments