Lifestyle

Μπέσσυ Αργυράκη: «Όταν γέννησα την κόρη ο άντρας μου πήρε πλυντήριο ενώ στο γιο δαχτυλίδι»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Όταν γέννησα την κόρη ο άντρας μου πήρε πλυντήριο ενώ στο γιο δαχτυλίδι»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Bessy Argyraki II

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου & τον έπιασα επ' αυτοφώρω»

Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε την ηλικία της και τη σχέση με τον επί χρόνια σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα.

View this post on Instagram

A post shared by Bessy Argyraki A (@argyrakibessy_official)

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα», η τραγουδίστρια είπε: «Λέω την ηλικία μου κάθε φορά που με ρωτάνε, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα της γιαγιάς για κάποιο λόγο. Ας έρθει το μωράκι και θα βρω χρόνο… Το μυστικό του γάμου με τον άντρα μου είμαι ότι αφήνουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν».

Για τον σύζυγό της, η Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασε ότι «Ζηλεύω τον άντρα μου, εκείνος μαγειρεύει πολύ καλά και εγώ δεν ξέρω καθόλου. Ένα από τα αποτυχημένα πιάτα μου είναι οι πατάτες με αυγά. Τα αυγά κάηκαν και οι πατάτες ήταν άψητες».

Όσο για τα δώρα που της έχει πάρει, ανέφερε: «Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι ένα δαχτυλίδι όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μας. Στη γέννηση της κόρης μας έκανε… έκπτωση και μου πήρε ένα πλυντήριο ρούχων. Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος. Στάθηκα πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και στην ευγένεια και την ποιότητά του».

Για το αν έχει παρακολουθήσει ποτέ σύντροφό της τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη, είπε: «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Περίμενα να δω και… είδα. Πήγα και χτύπησα το κουδούνι,τους έπιασα επ’ αυτοφώρω».

Μπέσσυ Αργυράκη: Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ

Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και μια εμμονική θαυμάστρια που είχε.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εμφάνισή της. «Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό κι ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάναμε πρόσωπο. Το στήθος έγινε αργότερα», ανέφερε.

Όσο για τον σύζυγό της, είπε: «Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα».

Αναφέρθηκε επιπλέον, σε μια εμμονική της θαυμάστρια. «Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μου μιλούσε μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα», εξήγησε.

Για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, είπε: «Σταμάτησα να τη ρωτάω “πότε θα γίνω γιαγιά;”. Κι όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα; Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments