Ελλάδα

Γλυφάδα: Ο 76χρονος κλείδωσε στο γραφείο τη Δέσποινα Καρνέση πριν δολοφονήσει την αδερφή της

Γλυφάδα: Ο 76χρονος κλείδωσε στο γραφείο τη Δέσποινα Καρνέση πριν δολοφονήσει την αδερφή της

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το μακελειό που έγινε σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα και σύμφωνα με πληροφορίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το μακελειό που έγινε σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα και σύμφωνα με πληροφορίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το μακελειό που έγινε σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος δράστης φέρεται να κλείδωσε στο γραφείο τη Δέσποινα Καρνέση πριν δολοφονήσει την αδερφή της και δύο ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, μαρτυρίες εργαζόμενων ανέφεραν πως είδαν τον 76χρονο να ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο και να πηγαίνει στο γραφείο της Δέσποινας Καρνέση.

Εκεί βρισκόταν η Δέσποινα Καρνέση με τη γραμματέα της. Ο 76χρονος τότε κλείδωσε μέσα στο γραφείο τις δύο γυναίκες και φεύγοντας πήρε το κλειδί. Όσοι ήταν εκεί θεωρούν πως με αυτήν την κίνηση ο 76χρονος ήθελε να απομονώσει τις δύο γυναίκες από όσα θα γίνονταν στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο αλλά και η Δέσποινα Καρνέση.

Επίσης, πληροφορίες ανέφεραν ότι οι κάμερες που υπήρχαν εξωτερικά δεν είχαν καταγραφικό ενώ στο εσωτερικό της εταιρίας δεν υπήρχαν κάμερες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments