Lifestyle

Λιβάνης – Ανδρομάχη: Παραδέχτηκαν τη σχέση τους και δηλώνουν έτοιμοι για παιδί! [vid]

Λιβάνης – Ανδρομάχη: Παραδέχτηκαν τη σχέση τους και δηλώνουν έτοιμοι για παιδί! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: .985.gr/ Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Το νέο ζευγάρι γυρίζει video clip στη Ρώμη – Αποκλειστικό βίντεο

Λιβάνης - Ανδρομάχη: Η συγκατοίκηση, η επερχόμενη πρόταση γάμου και η επιθυμία τους να γίνουν γονείς

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη, εκτός από συνεργάτες είναι και ζευγάρι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν σε κοινή συνέντευξη, που έδωσαν.

Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ! και είπαν ότι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιβάνης είπε: «Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

Με τη σειρά της, η Ανδρομάχη ανέφερε: «Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας» και ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της. Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: “Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς”. Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

Για το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε: «Εγώ, εννοείται. Έπαιξα τρομερή μπαλίτσα».

Τέλος, η Ανδρομάχη είπε: «Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε».

Ανδρομάχη για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιβάνη: Ήταν για να γίνει

Ο Γιώργος Λιβάνης κι η Ανδρομάχη έκαναν δηλώσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερη από τη δική σου» για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην κουζίνα.

Αρχικά, ο Μάρκος Σεφερλής τους ρώτησε για τη γνωριμία τους, αφού η Ανδρομάχη εξήγησε πως η σχέση τους κρατάει χρόνια.

«Κοίταξε, επειδή γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, υπάρχει μια σύμπνοια. Γνωριζόμαστε από το ’17, γνωριστήκαμε στη δουλειά», είπε η Ανδρομάχη.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η γνωριμία τους «ήταν για να γίνει». Στη συνέχεια, οι δύο τραγουδιστές ανέφεραν πού εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments