Ελλάδα

Αυτό είναι το λαγούμι στο οποίο ζούσε η οικογένεια στην Κόρινθο – Είχαν σκάψει τούνελ 30 μέτρων

Αυτό είναι το λαγούμι στο οποίο ζούσε η οικογένεια στην Κόρινθο – Είχαν σκάψει τούνελ 30 μέτρων

Πηγή Φωτογραφίας: korinthia 24.gr,Το καλύβι τους, σύμφωνα με την korinthia24.gr, είχε τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κάτω από το χωμάτινο δάπεδο είχαν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά

Το καλύβι τους, σύμφωνα με την korinthia24.gr, είχε τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κάτω από το χωμάτινο δάπεδο είχαν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά

Στη δημοσιότητα έρχονται οι πρώτες εικόνες από το αυτοσχέδιο λαγούμι, στο οποίο διέμενε μία πολύτεκνη οικογένεια τα τελευταία χρόνια στην Κόρινθο.

Το καλύβι τους, σύμφωνα με την korinthia24.gr, είχε τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κάτω από το χωμάτινο δάπεδο είχαν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά. Μάλιστα, το λαγούμι διέθετε και δωμάτια.

Η οικογένεια στην Κόρινθο, που είχε πέντε παιδιά, φέρεται να είχε μετακομίσει στην περιοχή της Σαϊτάς πριν από τρία χρόνια από την Κρήτη, είχαν αγοράσει ένα χωράφι με ένα καλύβι, έτρωγαν ό,τι καλλιεργούσαν και απέφευγαν τις επαφές με τον κόσμο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το λαγούμι:

«Ζούμε παλαιοχριστιανικά»

«Ζούμε όπως οι πρόγονοί μας. Σε όλες τις αβραμικές θρησκείες, οι Άμις, τα κιμπούτς στο Ισραήλ το κάνουν. Οι Άμις δεν είναι σέκτα. Είναι κοινότητα. Ζούμε παλαιοχριστιανικά», ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας μιλώντας στον Alpha, ενώ ερωτώμενος αρνήθηκε να απαντήσει αν τα ανήλικα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο.

Εναντίον του πατέρα της οικογένειας κατατέθηκε μήνυση σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες διαβιούν τα παιδιά.

Συνέλαβαν 4 μέλη της οικογένειας

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα και των ΟΠΚΕ πήγαν στο σημείο όπου διαμένει η οικογένεια και, μετά από επιχείρηση, κατάφεραν να συλλάβουν τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και διαπίστωσαν πως η πολύτεκνη οικογένεια (έχουν ακόμα ένα βρέφος 1 έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγοράκι 14 ετών) διαμένει σε αυτοσχέδιο παράπηγμα όπου δεν υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα, και κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε ρεματιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, τα μέλη της οικογένειας αφέθηκαν ελεύθερα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 20 Φεβρουαρίου. Με εντολή εισαγγελέα, τα ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο σπίτι της κόρης του 45χρονου που έχει αποκτήσει από άλλον γάμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments