Αθλητισμός

ΠΑΟ ΛΑΜΙΑ: Μεγάλη γκέλα για τους πράσινους [2-2]

ΠΑΟ ΛΑΜΙΑ: Μεγάλη γκέλα για τους πράσινους [2-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [367347] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη που θα τον ανέβαζε στην κορυφή της βαθμολογίας εν αναμονή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά τελικά έμεινε στο 2-2, αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 37′, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Με ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο το γρήγορο γκολ και το άγγιξαν στο 8ο λεπτό με το σουτ του Σπόραρ, εντός περιοχής, το οποίο πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος κλήθηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές στη συνέχεια…

Οι «πράσινοι» είχαν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος, ενώ άρχισαν το ματς με δοκάρι του Σπόραρ. Η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτίνες και πήρε σχεδόν αμέσως προβάδισμα. Το «τριφύλλι» ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο, ενώ πήρε προβάδισμα στο δεύτερο μέρος. Αλλά έπαιξε με αφέλεια και το πλήρωσε ακριβά όταν ο Τσιλούλης ισοφάρισε σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά ο Κώτσιρας είχε δοκάρι, αλλά το ταμπούρι της Λαμίας δεν επέτρεψε να έρθει το γκολ και έτσι οι γηπεδούχοι πέταξαν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς οι οποίοι μπορεί να κοστίσουν ακριβά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments