Ελλάδα

Dragon’s Den Greece:Πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές είδαν επενδύσεις ύψους 135.000 ευρώ στο τελευταίο επεισόδιο

Dragon’s Den Greece:Πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές είδαν επενδύσεις ύψους 135.000 ευρώ στο τελευταίο επεισόδιο

Πηγή Φωτογραφίας: protothema.gr

Ποιες επιχειρήσεις κατάφεραν να εντυπωσιάσουν

Συνολικά 1.412.260 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω κι ένα λεπτό το 5ο επεισόδιο του Dragon’s Den Greece που μεταδόθηκε από τον ANT1, με τους Έλληνες Dragons να επενδύουν προσωπικά κεφάλαια ύψους 135.000€ σε δύο ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν, με το συνολικό ποσό επενδύσεων μέχρι στιγμής να φτάνει τις 651.000€!

Ο Λέων Γιοχάη, έκανε για πρώτη φορά προσφορά με τη μορφή δανείου και έκλεισε συμφωνία με τον Γιώργο Τεκελή, ιδρυτή της εταιρείας APO MECHANIS, μιας υπηρεσίας με λογισμικό αυτόματης διαμόρφωσης τιμών σε eshop ανάλογα με τον ανταγωνισμό, έναντι 75.000€ για το 15% της επιχείρησής του.

Δύο αδέρφια από τα Τρίκαλα Ημαθίας, ο Χρήστος και ο Μάριος Παπαδημητρίου, ήρθαν για να ρίξουν τα δίχτυα τους στους Έλληνες επενδυτές. Οι ιδιοκτήτες και εμπνευστές της εταιρείας POWER GLOBAL NET, με πανίσχυρα χειροποίητα αθλητικά δίχτυα, έκαναν τελικά συμφωνία με τον Χάρη Βαφειά για το 25% της εταιρείας τους έναντι 60.000€, με την προϋπόθεση να δεχτεί να διαφημίσει το προϊόν τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όσοι από τους επιχειρηματίες κατάφεραν να πάρουν επένδυση από τους Έλληνες DRAGONS θα πρέπει να προσέξουν πολύ για το πώς θα αξιοποιήσουν την υποστήριξη που κέρδισαν. Όσοι άκουσαν το «Είμαι εκτός» θα χρειαστεί να εντοπίσουν που πρέπει να γίνουν καλύτεροι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Οι έξι Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 22:00, στο μεγαλύτερο show επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments