Lifestyle

Συγκλονίζει ο Σεβδικαλής μιλώντας για το ατύχημα με τρένο από το οποίο έχασε το δυο του πόδια [vid]

Συγκλονίζει ο Σεβδικαλής μιλώντας για το ατύχημα με τρένο από το οποίο έχασε το δυο του πόδια [vid]
«Ακόμα παλεύουμε με τις αποζημιώσεις»

Για το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο στο Γκάζι, το 2012, που ήταν η αιτία για να χάσει τα δύο πόδια του μίλησε ο Γιάννης Σεβδικάλης στη Super Κατερίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Yiannis Sevdikalis (@sevdikalis)

«Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε… Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα» ανέφερε ο Γιάννης Σεβδικάλης, με τη Σοφία Κουρτίδου να προσθέτει ότι το τρένο έτρεχε με τη διπλάσια από το επιτρεπόμενο ταχύτητα, όπως έχει αποδειχτεί στο δικαστήριο.

«Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω» πρόσθεσε ο Γιάννης Σεβδικάλης, ο οποίος εξήγησε ότι κάτω από το γόνατο έχει διπλό ακρωτηριασμό.

Στη συνέχεια, η Σοφία Κουρτίδου είπε ότι ο σύντροφός της έχει δεχτεί κι ένα χαρτί που λέει ότι θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ γιατί το τρένο καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του, ενώ εκείνος με τη σειρά του επεσήμανε ότι παλεύουν ακόμη με τις αποζημιώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments