Οικονομία

Συντάξεις Μαρτίου: Νωρίτερα οι πληρωμές στους συνταξιούχους [Λίστα]

Συντάξεις Μαρτίου: Νωρίτερα οι πληρωμές στους συνταξιούχους [Λίστα]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Μαρτίου, διότι ο Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες. Οι δικαιούχοι θα ξεκινήσουν να πληρώνονται την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Συγκεκριμένα, το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των συντάξεων Μαρτίου αναμένεται να είναι το εξής:

Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Μαρτίου, διότι ο Φεβρουάριος έχει 29 ημέρες. Οι δικαιούχοι θα ξεκινήσουν να πληρώνονται την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Συγκεκριμένα, το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των συντάξεων Μαρτίου αναμένεται να είναι το εξής:

Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Για τους συνταξιούχους ΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ οι συντάξεις θα καταβληθούν:

  • Τη Δευτέρα 26/2: Ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ

Για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, του Δημοσίου, των τραπεζών, του ΟΤΕ, του ΝΑΤ, της ΔΕΗ, του ΕΤΑΤ και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, οι συντάξεις θα καταβληθούν:

  • Την Τετάρτη (28/2): Ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ

Σε ότι αφορά τους μισθωτούς (ιδιωτικός τομέας) και τους μη μισθωτούς οι συντάξεις αναμένεται να καταβληθούν:

  • Τη Δευτέρα (26/2) : Ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ

Σε ότι αφορά τους μισθωτούς (Δημοσίου τομέα) οι συντάξεις του Μαρτίου αναμένεται να καταβληθούν:

  • Την Τετάρτη (28/2): Ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ

Σημειώνεται πως τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ των δικαιούχων την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής ,τις απογευματινές ώρες.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Μαρτίου 2024 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments