Trash

Μέγκαν Φοξ: Σάλος με τις πλαστικές που έχει κάνει – Δεν την αναγνωρίζει ο κόσμος

Μέγκαν Φοξ: Σάλος με τις πλαστικές που έχει κάνει – Δεν την αναγνωρίζει ο κόσμος

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/E! News/Ladies and gentlemen, ✨her.✨ Megan Fox at the Jam for Janie Grammy Awards viewing party

Μοιάζω με μια από αυτές τις πανάκριβες κούκλες πραγματικού σεξ από σιλικόνη που μπορείς να πάρεις μόνο στην Ιαπωνία, ήταν η απάντησή της στους επικριτές της

Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά βρέθηκε η Μέγκαν Φοξ καθώς εμφανίστηκε αγνώριστη στα 49α ετήσια βραβεία People’s Choice Awards στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια όπου παρουσίασε ένα βραβείο μαζί με τον πρώην σύζυγο της Σοφία Βεργκάρα, Τζόε Μανγκανέλιο.

Αυτό που παρατήρησαν αρκετοί από τους followers της στα social media ήταν πώς το πρόσωπό της ήταν εμφανώς αλλαγμένο και φουσκωμένο από τις πλαστικές επεμβάσεις σε σχέση με την εμφάνισή της στο Super Bowl.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Πάντως η 37χρονη ηθοποιός και μοντέλο έδειχνε εντυπωσιακή φορώντας στην εκδήλωση ένα λευκό στράπλες φόρεμα και είχε σε χαλαρές μπούκλες τα ροζ μαλλιά της. Στις μεγάλες της αλλαγές είναι και το τατουάζ μανίκι που έχει κάνει στο αριστερό της χέρι. H Μέγκαν Φοξ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο πριν από μερικές μέρες όταν στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τη νέα της εμφάνιση, είπε πώς δεν μοιάζει με «ουκρανική φουσκωτή κούκλα» αλλά με πανάκριβη κούκλα που μπορείς να κάνεις σεξ μαζί της και μπορείς να την αγοράσεις στην Ιαπωνία.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Η Φοξ – που ήταν στη φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι γιόρταζαν με τους φίλους της Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι όταν οι Kansas City Chiefs κέρδισαν το δεύτερο συνεχόμενο Super Bowl – απάντησε στους επικριτές της αποδίδοντας την αλλοίωση της εικόνας της σε μια «σκοτεινή» φωτογραφία.

«Ω Θεέ μου παιδιά κοιτάξτε πόσο διαφορετική είμαι… δεν φαίνομαι καθόλου. Αποδεικνύεται ότι ήταν απλώς μια… σκοτεινή φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο που δεν με δείχνει να μοιάζω με ουκρανική φουσκωτή κούκλα αλλά στην πραγματικότητα μοιάζω με μια από αυτές τις πανάκριβες κούκλες πραγματικού σεξ από σιλικόνη που μπορείς να πάρεις μόνο στην Ιαπωνία», έγραψε στη λεζάντα στο Instagram της.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Η ηθοποιός έγινε trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι followers της ισχυρίστηκαν ότι δεν την αναγνώρισαν. Πολλοί από τους followers την δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους για το γεγονός ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που χρησιμοποίησε τις Ουκρανές γυναίκες καθώς αυτή τη στιγμή πολλές αυτές έχουν σκοτωθεί και εξακολουθούν να σκοτώνονται στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ένας χρήστης είπε: «Αλήθεια ανέφερε την Ουκρανία;», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Υποθέτω ότι η ξενοφοβία προς τους Ανατολικοευρωπαίους εξακολουθεί να υπάρχει στο Χόλιγουντ».

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Αρκετοί πάλι σχολίασαν ότι η Φοξ φαινόταν αισθητά διαφορετική από ό,τι είχαν συνηθίσει, ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αναρωτηθούν αν ήταν πραγματικά εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments