Lifestyle

Παύλος Γαλακτερός: Η νέα του σύντροφος είναι μοντέλο του GNTM [pic]

Παύλος Γαλακτερός: Η νέα του σύντροφος είναι μοντέλο του GNTM [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/los_galakteros

Παύλος Γαλακτερός: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του

Στο Μεξικό απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι η Όλγα Ντάλλα και ο Παύλος Γαλακτερός.

View this post on Instagram

A post shared by Pavlos Galakteros (@los_galakteros)

Η αποκάλυψη για τη σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM με τον πρώην παίκτη του Survivor, έγινε τη Δευτέρα 19/2 μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η Όλγα Ντάλλα στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Από εκείνη την στιγμή οι δυο τους είναι πιο χαλαροί, ενώ δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν φωτογραφίες στα social media, θέλοντας να μοιραστούν κάποιες από τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla)

Ο Παύλος Γαλακτερός μάλιστα, ανήρτησε και την πρώτη του φωτογραφία με την αγαπημένη του, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν σε μια selfie, φορώντας τα παραδοσιακά καπέλα των μεξικανών.

Ο Παύλος Γαλακτερός δημοσίευσε τη νέα τρυφερή φωτογραφία με την αδελφή του Σόφη, κάνοντας αναδρομή στο 2018 φτάνοντας στο πρόσφατο στιγμιότυπό τους το 2023.

Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος είναι γιος του πρώην μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Σόφη.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρέθηκε στο Σύνταγμα, όπου μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παρουσίασαν την μεγάλη γιορτινή βραδιά η οποία ολοκληρώθηκε μετά την αλλαγή του χρόνου.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να στείλει τις ευχές του για το νέο έτος στους πολίτες της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο πλευρό του Δημάρχου βρέθηκε η εννιάχρονη κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Λίγες ώρες μετά, στο διαδίκτυο γράφτηκαν δεκάδες σχόλια αλλά και άρθρα πως το νεαρό κοριτσάκι είναι… προσφυγόπουλο, ενώ κάποιοι έβριζαν τον Χάρη Δούκα που αντί για κάποιο παιδάκι από την Ελλάδα, ανέβηκε στη σκηνή με ένα αλλοδαπό κοριτσάκι.

Η οικογένεια της 9χρονης Σόφης, δεν θέλησε να απαντήσει δημοσίως, δείχνοντας πως αυτά τα σχόλια δεν «αγγίζουν» το περιβάλλον τους. Ο Παύλος Γαλακτερός εκφράσει για άλλη μια φορά την αγάπη του για την αδελφή του με το τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments