Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Δεν δώσαμε λευκή επιταγή – Δεν το ζήτησε ούτε ο Κασσελάκης

Θεοχαρόπουλος: Δεν δώσαμε λευκή επιταγή – Δεν το ζήτησε ούτε ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ,Στο εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις της χθεσινοβραδινής θυελλώδους συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας μετά την ευθεία αμφισβήτηση του προέδρου από στελέχη, κλήθηκε να σχολιάσει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Στις μετρήσεις δεν πάμε καλά και αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε»

Στο εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις της χθεσινοβραδινής θυελλώδους συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας μετά την ευθεία αμφισβήτηση του προέδρου από στελέχη, κλήθηκε να σχολιάσει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Το μέλος της Πολιτικής γραμματείας του κόμματος ανέφερε ότι χθες τέθηκαν δύο ζητήματα, με το πρώτο να αφορά την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας τους ΣΥΡΙΖΑ και το δεύτερο την επιστολή και το ερωτηματολόγιο που απέστειλε στα μέλη ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος όπως είπε, τονίστηκε, παρουσία του προέδρου, ότι η ΠΓ είναι το πολιτικό κέντρο το οποίο παίρνει τις αποφάσεις και δεν μπορεί να αιφνιδιάζετα

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση Κασσελάκη ότι θα παραμείνει πρόεδρος ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι «ο κόσμος για τις εθνικές εκλογές πρέπει να μας βλέπει ως το αντίπαλο πολιτικό δέος της ΝΔ».

«Στις μετρήσεις δεν πάμε καλά και αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε», ανέφερε και πρόσθεσε «δεν υπάρχει καμία ανασφάλεια και δεν τίθεται θέμα παραίτησης προέδρου».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ερωτηθείς εάν υπάρχει ζήτημα παραίτησης είπε «έχουμε πρόσφατα εκλεγμένο πρόεδρο, στις δύσκολες στιγμές των κομμάτων είναι η τήρηση του καταστατικού».

Αναφορικά με το ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα στέλεχος που ανέβασε το κόμμα στο 33% ενώ όταν τα ποσοστά έπεσαν έφυγε για να υπάρχει «νέα ημέρα στο κόμμα. Μπορεί να παρεμβαίνει όποτε ο ίδιος κρίνει», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments