Αθλητισμός

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Είναι αδιανόητη, αυθαίρετη, καταχρηστική και ύποπτη η τιμωρία

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Είναι αδιανόητη, αυθαίρετη, καταχρηστική και ύποπτη η τιμωρία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του μετά την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που του επέβαλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, ανέφερε ότι «η κροτίδα πυροδοτήθηκε εντός της κερκίδας».

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ σχολίασε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε...

Ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του μετά την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που του επέβαλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, ανέφερε ότι «η κροτίδα πυροδοτήθηκε εντός της κερκίδας».

Παράλληλα, για τον παρατηρητή της αναμέτρησης που αναφέρει πως «αγνόησε και το γράμμα του νόμου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι αδιανόητη, αυθαίρετη, καταχρηστική και ύποπτη η τιμωρία του ΠΑΟΚ με ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην πρεμιέρα των πλέι οφ για κροτίδα που σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας «πυροδοτήθηκε εντός της κερκίδας», κίνηση όχι κολάσιμη με βάση τον νέο νόμο.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ αγνόησε και το γράμμα του νόμου, που προβλέπει τιμωρία για ρίψη κροτίδας, αγνόησε ωστόσο και το πνεύμα του νόμου, καθώς σε μια κατάμεστη Τούμπα, σε αγώνα ντέρμπι υψηλής έντασης και με αρνητική για την ομάδα μας εξέλιξη, δεν σημειώθηκε το παραμικρό.

Αντί λοιπόν να ενθαρρύνουμε την άψογη συμπεριφορά και τη συνεργασία των οπαδών, τιμωρούμε κάτι που ούτε ο νόμος προβλέπει, προφανώς για να αποδείξουμε ότι τα αμήχανα μέτρα του Υφυπουργού αθλητισμού δεν ήταν απλά μια υποκριτική τρύπα στο νερό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments