Πολιτική

Άδωνις: Η «Δημοκρατία» σε γραμμή Πολάκη [vid]

Άδωνις: Η «Δημοκρατία» σε γραμμή Πολάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Κατηγορώ την εφημερίδα για μονομέρεια σε βάρος μου

Την κραυγαλέα μονομερή στάση της εφημερίδας «Δημοκρατίας» σε βάρος του στηλίτευσε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο που προκάλεσε σε δικαστική αίθουσα ο Παύλος Πολάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το χθεσινό περιστατικό με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε: «Καταρχήν, επειδή ο δημοσιογράφος κ. Ριζούλης είναι παρών στην τηλεοπτική εκπομπή, θέλω να επισημάνω την φοβερή μονομέρεια της εφημερίδας «Δημοκρατία» σε βάρος μου. Γράφεται φερ’ ειπείν «εθνικός τραμπούκος στα δικαστήρια», για εμένα. Τι έκανα όμως χθες στο δικαστήριο για να με κατατάξει η εν λόγω εφημερίδα σε εθνικό τραμπούκο;

Αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό, ο δικηγόρος, που είπε ότι θα κάνει μήνυση, δεν την έχει υποβάλει ακόμα. Ο φρουρός προστάτευε από τον Πολάκη. Κατηγορώ την «Δημοκρατία» για μονομέρεια. Δεν προβάλλεται ποτέ η δική μου προσέγγιση. Χθες κανένας δεν πιάστηκε στα χέρια με άλλον.

Διαβάζω στη σημερινή «Αυγή» και καταλαβαίνουμε πώς γίνεται η προπαγάνδα στη χώρα μας. Η «Αυγή» υποστηρίζει πως οι σωματοφύλακές μου επιτέθηκαν στον δικηγόρο και ότι η κατάθεση Πολάκη διεκόπη λόγω του δήθεν επεισοδίου!

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Η αλήθεια είναι πως την ώρα που ο Πολάκης κατέθετε στο δικαστήριο, εγώ παρακολουθούσα σιωπηλός την κατάθεση. Την ώρα που ο Πολάκης κατέθετε, ο δικηγόρος πλησιάζει τον Πολάκη και του λέει στο αυτί «πες ότι έχουμε κάτι επείγον για να φύγουμε». Και ο Πολάκης ανερυθρίαστα, και σε παράβαση κάθε δικονομικού κανόνα, βγάζει το κινητό του πάνω στο βήμα του δικαστηρίου, την ώρα που κατέθετε, σηκώνει το κινητό και λέει «συγγνώμη αλλά έχω ένα επείγον περιστατικό στο χειρουργείο». Σήκωσε το κινητό μπροστά στους δικαστές. Και αυτό το έκανε, γιατί ήθελε προφανώς να προκαλέσει διακοπή της δίκης.

Όλα αυτά τα παρέβλεψε η «Δημοκρατία» και υιοθέτησε πλήρως τη γραμμή και την προσέγγιση του Παύλου Πολάκη».

Η κυβέρνηση κοιτάζει αποκλειστικά το έργο της

Ακόμη, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το εάν οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση θα έχουν εκλογικό κόστος, ο υπουργός Υγείας απάντησε, λέγοντας: «Δεν έχουμε κάνει συμβόλαιο αποκλειστικής ψήφου με κάποιον συμπολίτη μας. Για να κερδίσει κάποιος τις εκλογές, πρέπει να λύνει τα προβλήματα των ανθρώπων. Πιστεύω πως η κυβέρνησή μας θα συνεχίσει να λύνει τα προβλήματα των ανθρώπων. Εγώ εργάζομαι πάρα πολύ προς αυτήν την κατεύθυνση. Στο τέλος, θα μιλήσει το μεγάλο αφεντικό, το οποίο είναι ο Ελληνικός λαός».

Τέλος, αναφερόμενος στο αντιπολιτευτικό κενό και για την πιθανή επίδρασή του στη Νέα Δημοκρατία, επισημάνθηκε: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά τα θέματα. Εμένα με ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Το τι κάνει η αντιπολίτευση είναι αδιάφορο για εμάς. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments