Lifestyle

Καλομοίρα: Τα αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνιση της

Καλομοίρα: Τα αρνητικά σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνιση της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kalomira

«Γιατί έγινες έτσι; έχασε τη φυσική σου ομορφιά» , σχολιάζουν το βίντεο της Καλομοίρας

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Καλομοίρα, με αφορμή το νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media και τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Όσοι τη θυμούνται από τη συμμετοχή της στο Fame Story και στη συνέχεια, στη Eurovision, έχουν στο μυαλό τους το σχεδόν «κοριτσίστικο» στυλ της, το φυσικό και «φρέσκο» πρόσωπό της, αλλά και το νάζι της που παρέπεμπε σε ακόμα νεότερη κοπέλα.

Και παρόλο που επανήλθε στο καστανό λουκ, που είχε τότε, μετά από κάποια χρόνια που ήταν ξανθιά, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δεν θυμίζει σε πολλά το κορίτσι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, με το τραγούδι «My Secret Combination».

«Γιατί έγινες έτσι;» της γράφουν

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο, ορισμένοι από τους ακολούθους της, φρόντισαν να σχολιάσουν πόσο διαφορετική μοιάζει.

Το μπότοξ στο πρόσωπό της, αλλά και τα φουσκωμένη χείλη ήταν αυτά που τράβηξαν αμέσως, τα βλέμματα του κοινού.Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν, λέγοντάς της πόσο «φρέσκια» και «όμορφη» δείχνει. Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Αν και η εμφάνισή της τώρα ξάφνιασε το κοινό της και σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους, η Καλομοίρα έχει τολμήσει και πιο μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2022 η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα social media με κατάξανθα μαλλιά.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε στο κοινό της το νέο της λουκ, ποζάροντας στο πλευρό του κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου.

«Οι ξανθιές διασκεδάζουν πραγματικά περισσότερο; Ας το μάθουμε», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή και το έδειξαν στα σχόλια που άφησαν κάτω από την ανάρτησή της, με επώνυμα πρόσωπα όπως η Δούκισσα Νομικού, η Έλλη Κοκκίνου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Τάμτα, η Αποστολία Ζώη να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Κάποιοι από τους followers της παρατήρησαν ότι το νέο χρώμα που υιοθέτησε στα μαλλιά της την κάνουν να μοιάζει πολύ με την Κιμ Καρντάσιαν.

«Κάνω μπότοξ» είχε πει το καλοκαίρι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Εκτός από τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, η Καλομοίρα έχει παραδεχτεί πως έχει προβεί και σε αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν έχει αρνηθεί, πως έχει «πειράξει» το πρόσωπό της. Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, η ίδια παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ.Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Γεια σου» είχε πει: «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. Και; Δεν κάνω κάθε μήνα, αλλά δύο φορές τη χρονιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments