Αθλητισμός

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κούπα με πινελιά Τσιμίκα!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κούπα με πινελιά Τσιμίκα!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram liverpool fc,Το League Cup της Αγγλίας, βάφτηκε κόκκινο. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, διασφάλισε το γεγονός πως ο Γερμανός θα αποχωρήσει με τουλάχιστον έναν τίτλο στην τελευταία του σεζόν. Οι «reds» επικράτησαν στον τελικό της Τσέλσι με 1-0, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα του ματς δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης.

Με γκολ του Φαν Ντάικ στο 118', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα

Το League Cup της Αγγλίας, βάφτηκε κόκκινο. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, διασφάλισε το γεγονός πως ο Γερμανός θα αποχωρήσει με τουλάχιστον έναν τίτλο στην τελευταία του σεζόν. Οι «reds» επικράτησαν στον τελικό της Τσέλσι με 1-0, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα του ματς δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και το 0-0 συνόδευε τις δύο ομάδες μέχρι το 118’. Τότε, ο Κώστας Τσιμίκας που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, έκανε την ασίστ στον Φαν Ντάικ και ο Ολλανδός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Με τον τρόπο αυτό η Λίβερπουλ πανηγύρισε την κατάκτηση του 10ου League Cup της ιστορίας της, όντας ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στο θεσμό (ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι με 8).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments