Αθλητισμός

Ολυμπιακός Αστέρας: Ο Ελ Κααμπί έδωσε τη λύση [2-1]

Ολυμπιακός Αστέρας: Ο Ελ Κααμπί έδωσε τη λύση [2-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [367530] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μαροκινός φορ έβαλε και τα 2 γκολ των Ερυθρόλευκων

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να προηγηθεί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός όμως δεν τα παράτησε και με πρωταγωνιστή τον Ελ Κααμπί που σκόραρε στο 78′ και στο 87′ μετέτρεψε το σκορ σε 2-1 και πήρε τη νίκη που τον διατηρεί στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τέταρτο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τέταρτη νίκη, με τον Μαροκινό φορ να είναι και πάλι, όπως και στα προηγούμενα ματς, σε κατάσταση… killer και να δίνει τη λύση στην ομάδα του, η οποία έβλεπε το παιχνίδι να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελε. Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και σκόραραν στο 6′ με τον Ναβάρο αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους, στον αντίποδα, να έχουν ένα σουτ του Μάντζη στο 9′ χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 45′, συγκεκριμένα, ο Κρέσπι έκανε τη σέντρα και ο Γιαμπλόνσκι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αυτή τη φορά για το 0-1, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ρίτσαρντς, Κάρμο, Μπιανκόν (46′ Βέζο), Ροντινέι, Έσε (46′ Τσικίνιο), Ιμπόρα (57′ Ελ Καμπί), Ορτα, Φορτούνης, Καμπράλ (46′ Ποντένσε), Ναβάρο (79′ Γιόβετιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (71′ Γκος), Αλάγκμπε, Ζουγλής (71′ Παλάσιος), Κρέσπι, Σίτο (59′ Καλτσάς), Μάντζης (59′ Μιριτέλο).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments