Ελλάδα

Απεργία ταξί: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ την Τρίτη

Απεργία ταξί: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ την Τρίτη

Πηγή Φωτογραφίας: Απεργιακή συγκέντρωση από το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. Ο κλάδος του ταξί προκήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι οδηγοί ζητούν την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου και αιτούνται αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Απεργιακές κινητοποιήσεις στην Αττική από τους οδηγούν των ταξί

Xωρίς ταξί θα είναι η Αττική, λόγω της απεργίας των οδηγών, που έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία – διαμαρτυρία με κατεύθυνση το υπουργείο Μεταφορών, αύριο Τρίτη (27/2) στις 10:30.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, η ΕΛ.ΑΣ θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής.

Απεργία ταξί: Σε ποιους δρόμους θα ισχύουν οι ρυμθίσεις

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ταξί, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments