Αθλητισμός

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κάνει… παπάδες με τον Χοσέ Λουίς

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κάνει… παπάδες με τον Χοσέ Λουίς

Πηγή Φωτογραφίας: [367530] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει τον διακόπτη μέσα σε λίγες μέρες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του

Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει τον διακόπτη μέσα σε λίγες μέρες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του, κερδίζει παντού και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει ψυχολογία στα… ύψη με τον Βάσκο τεχνικό να κάνει τα απλά και να δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του.

Ένας από τους ερυθρόλευκους που κάνουν τη διαφορά το τελευταίο διάστημα στο λιμάνι είναι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει και να δίνει νίκες με τα γκολ του, αφού μέσα σε 5 ματς έχει πετύχει 7 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

  • Διαβάστε επίσης: Σπανούλης-Τολιόπουλος: Ο δάσκαλος και ο μαθητής

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι το βαρύ «πυροβολικό» του Μεντιλίμπαρ και του Ολυμπιακού, οι επιδόσεις του «τρομάζουν» και την ίδια ώρα στην πατρίδα του τον αποθεώνουν, λέγοντας πως είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός είναι στους «16» του Conference League, αλλά και που έχει μπει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το «sport.le360.ma» στο Μαρόκο έγραψε, αναφερόμενο στον Ελ Κααμπί:

«Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έκανε τον Ολυμπιακό να ονειρεύεται, πετυχαίνοντας επτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, το δεύτερο «διπλό» της εβδομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), την 24η αγωνιστική της ελληνικής Super League. Μπαίνοντας στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελ Καμπί ισοφάρισε για την ομάδα του με πέναλτι πριν διπλασιάσει τα τέρματα για να χαρίσει τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο επιθετικός αύξησε το σύνολο του σε 19 γκολ τη φετινή σεζόν σε 31 παιχνίδια που έπαιξε σε όλες τις διοργανώσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments