Lifestyle

Όταν η Δανάη Μπάρκα έκανε τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου [vid]

Όταν η Δανάη Μπάρκα έκανε τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου δεν ακολουθούν πλέον η μία την άλλη στα social media

Μπορεί η σχέση της Δανάης Μπάρκα και της Κατερίνας Καινούργιου να έχει κλονιστεί, λόγω του ειδυλλίου της πρώτης με τον άλλοτε σύντροφο της δεύτερης, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Οι δύο παρουσιάστριες που φαίνεται να ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα, Φίλιππο Τσαγκρίδη, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ήταν αρκετά καλές φίλες.

Όταν η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στο «Night Out», ο παρουσιαστής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, της είχε ζητήσει να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Από την επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες, ήταν ξεκάθαρη η οικειότητα και η φιλική τους σχέση.

Πλέον, η σχέση αυτή φαίνεται να μην υπάρχει, μετά τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σχέση της άλλοτε φίλης της.

Το φιλί με τον Τσαγκρίδη και η αντίδραση της Καινούργιου

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, απαθανατίστηκαν να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό γκέι κλαμπ, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. Στιγμιότυπα και βίντεο από την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και τα social media. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day» ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό. Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments