Γεωπολιτικά

Αμερικανοί βουλευτές που ζητάνε γενοκτονία στη Γάζα

Αμερικανοί βουλευτές που ζητάνε γενοκτονία στη Γάζα

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com//US capitol building Washington DC

Βασιλικότεροι του βασιλέως πολλοί Αμερικανοί βουλευτές ως προς τη βιαιότητα στη Λωρίδα της Γάζας.

Μέχρι σήμερα, το ευρύ κοινό είχε συνηθίσει Ισραηλινούς πολιτικούς να υιοθετούν ακραίες θέσεις, που θυμίζουν πολιτικές αξιωματούχων της ναζιστικής Γερμανίας. Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όμως, Αμερικανοί πολιτικοί έχουν «απασφαλίσει».

Ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απολάμβανε το παγωτό του στις 27 Φεβρουαρίου σε ένα παγωτατζίδικο στη Νέα Υόρκη, οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν περί της κατάπαυσης πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

«Οι σύμβουλοι μου εθνικής ασφαλείας μου λένε ότι είμαστε κοντά [στη κατάπαυση του πυρός]. Ελπίδα μου είναι ότι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε κατάπαυση του πυρός» είπε.

Την ίδια στιγμή όμως Δημοκρατικοί, αλλά κυρίως Ρεπουμπλικάνοι όχι μόνο δεν επιθυμούν να σιγήσουν τα όπλα, αλλά να εξοντωθούν οι Παλαιστίνιοι.

Κάθι Χόκουλ: «Είμαι από το Μπάφαλο»

Η Δημοκρατική κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, μιλώντας σε υποστηρικτές της δεν μπόρεσε να κρατηθεί και η ίδια και απασφάλισε.

«Αν κάποια μέρα ο Καναδάς επιτεθεί στο Μπάφαλο, λυπάμαι φίλοι μου, δεν θα υπήρχε Καναδάς την επόμενη μέρα» δήλωσε και το πλήθος το βρήκε εξαιρετικά αστείο και γέλασε.

«Αυτή είναι μια φυσική αντίδραση. Έχετε το δικαίωμα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ» είπε απευθυνόμενοι στους Ισραηλινούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments