Lifestyle

«Είχε έρθει στο περιοδικό στικάκι με ιδιωτικές στιγμές της Μενεγάκη σε ξενοδοχείο»

«Είχε έρθει στο περιοδικό στικάκι με ιδιωτικές στιγμές της Μενεγάκη σε ξενοδοχείο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni Menegaki

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ήταν κλεμμένο υλικό

Με αφορμή τη συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη για την Ελένη Μενεγάκη και τις προσωπικές της στιγμές, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο Πρωινό Σουσού ένα παρόμοιο περιστατικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Έχω ζήσει πιο εξτρίμ καταστάσεις. Είχε έρθει στο περιοδικό στικάκι με φωτογραφίες από διακοπές της Ελένης Μενεγάκη σε πολύ ιδιωτικές της στιγμές σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Ήταν κλεμμένο υλικό και κατευθείαν ενημερώσαμε την ίδια και κινήθηκε εκείνη νομικά.

Της δώσαμε το στικάκι. Ήταν από φωτογραφική μηχανή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Ήταν η εποχή που η Ελένη ήταν κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο