Ελλάδα

Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων από την Βουλή – Η απάντηση του δήμου Αθηναίων [vid]

Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων από την Βουλή – Η απάντηση του δήμου Αθηναίων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην Λάρισα όπου αποκαλύφθηκε και μνημείο αφιερωμένο στην μνήμη των 57 θυμάτων της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. (EUROKINISSI)

Χθες μπροστά από το Σύνταγμα κάποια παιδιά έγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Τα ονόματα των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών έγραψαν με κόκκινη μπογιά, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, διαδηλωτές της χθεσινής απεργιακής συγκέντρωσης.

Η εκδήλωση μνήμης συνέβη λίγο πριν τις 14:00 και καταγράφηκε σε διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης συνεργεία του δήμου Αθηναίων έσπευσαν να κάνουν εργασίες καθαρισμού στο σημείο όπου γράφτηκαν τα ονόματα.

«Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει»

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρωξάνη Μπέη.

Ακολούθως, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας υποστήριξε ότι «εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να «σβήσουμε ή να μην σβήσουμε». Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30, την ώρα που πηγαίνουν συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία».

Καταληκτικά η αντιδήμαρχος Καθαριότητας επισήμανε πως τα συνεργεία «πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες δεν πήγαν ειδικώς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments