Lifestyle

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ήμουν ερωτευμένη με τον Νίκο Φλωρινιώτη, του τηλεφωνούσα» [vid]

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ήμουν ερωτευμένη με τον Νίκο Φλωρινιώτη, του τηλεφωνούσα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ant1tv

Γωγώ Γαρυφάλλου: Νιώθω αδικημένη στη δουλειά. Φέτος συμπληρώνω 25 χρόνια στην τηλεόραση και δεν μου έχει γίνει μία πρόταση από μεγάλο κανάλι

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Γωγώ Γαρυφάλλου και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και την τηλεοπτική της εμπειρία.

View this post on Instagram

A post shared by Gwgoulini.. Εδώ με την Γωγω 💋💋Fashion Time 📺 (@gogo_garyfallou)

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι μαμά. Η κόρη μου είναι τεσσάρων χρονών. Συγκινούμαι πάντα όταν μιλάω για το παιδί μου. Έχω γίνει τόσο ευσυγκίνητη από όταν έγινα μαμά που δεν το περίμενα. Είναι ίδιο εγώ! Δεν ήθελα καθόλου να γίνω μαμά. Διήρκησε 7 μήνες ο γάμος μου, σε συνδυασμό με τη σχέση μου ήταν όλα εξπέρ. Να πω ότι ο μπαμπάς της είναι πολύ καλός, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμασταν από το σχολείο, μου έστειλε μήνυμα στο Facebook και δειλά δειλά ξεκίνησε η σχέση μας.

Μου ήρθαν όλα τόσο απότομα γιατί δεν πήγα να κάνω παιδί. Ξεκίνησα μια σχέση με έναν πολύ ωραίο άντρα και όπου πήγαινε. Και μαθαίνω στον πρώτο μήνα ότι είμαι έγκυος. Δεν ήθελα παιδιά γιατί δεν ήθελα ευθύνες. Έχω συνδυάσει την πρωινή δουλειά με την ώρα που πάει η Πόπη στο σχολείο και να τελειώσω πριν σχολάσει. Στη διάρκεια που έμεινα έγκυος έκανα και τον γάμο γιατί ήθελα να γίνουν όλα σωστά. Δεν είχα σκοπό να χωρίσω. Τελικά στην συμβίωση διαπίστωσα ότι δεν είμαστε ταιριαστοί και είπαμε να το αφήσουμε με δική μου πρωτοβουλία. Η κόρη μου είναι κούκλα, τσαχπίνα, μιλάει ακατάπαυστα, τραγουδάει τόσο ωραία, είναι μπιζουδάκι. Έχει τζίντζερ μαλλιά, είναι κούκλα! Στο σπίτι μιλάμε πολλές ώρες και δεν του μιλάω σαν μωρό αλλά σαν ενήλικας. Ξέρει για τον χωρισμό, ότι ο μπαμπάς της έχει νέα σύντροφο. Εγώ δεν έφτιαξα τη ζωή μου. Δεν με φλερτάρουν καθόλου. Νιώθω την εξέλιξή μου, την επαγγελματική μου πορεία ενώ παλιά ήμουν αφελής. Εγώ ξεκίνησα στα 15 μου τη δουλειά και τότε μόνο βλακείες μπορείς να κάνεις. Είμαι πολύ αδικημένη! Σημειώνω φέτος 25 χρόνια και δεν μου έχει γίνει μία πρόταση για άλλο κανάλι. Εν μέρει φταίω και εγώ γιατί μικρή ξεκίνησα αφιλτράριστα ό,τι έλεγα και αυτό είναι που χρεώνομαι σήμερα. Χωρίς να υπολογίσει κανείς ότι ξεκίνησα σε τρυφερή ηλικία, ήμουν παιδί. Δεν είχα κάποιον άνθρωπο να με καθοδηγήσει. Δεν είμαι αρνητική στις αλλαγές. Έχω αυτοπροταθεί μόνη μου στα κανάλια αλλά δεν με έχουν πάρει.

Δεν είπα να γίνω “πρώτο βιολί”, δεν θέλω ευθύνες. Θα ήθελα να κάνω μια μικρή στήλη με χιούμορ. Έχω προτείνει να πω τον καιρό χιουμοριστικά, ναζιάρικα, να βγω στον δρόμο να μιλάω με τον κόσμο. Δεν θέλω να γίνω “πρωινατζού”. Εγώ το επιδιώκω και είμαι “βασίλισσα” στην πρωινή ζώνη. Αυτό που κάνω είναι μαγκιά! Επί 2,5 ώρες μιλάω ασταμάτητα. Από όταν πήρα στα χέρια μου το τηλεμάρκετινγκ, ήμουν στην αρχή πολύ αρνητική. Παρόλο που δεν έχω απαιτήσεις από τα τηλεοπτικά γιατί ξέρω που πάω. Εγώ ανήκω στο Blue Sky, κάνω τηλεμάρκετινγκ με μεγάλη χαρά.

Με προβάλλουν οι εκπομπές. Δεν ξέρω τι γίνεται με το σύστημα, πως να λειτουργήσω. Ούτε καν σε πάνελ δεν μου πρότειναν! Και δεν θέλω καν να πάω σε πάνελ, σε κάτι κατώτερο. Μπορεί να φταίω εγώ».

«Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ντρεπόταν να ζητήσει το μεροκάματό του»

«Θα ήθελα πολύ να πάω στο J2US. Είχαμε πάει με την Αννούλα Φλωρινιώτη και τον Νίκο! Να πω ότι αφιερώνω την εκπομπή αυτή στον μέντορά μου Γιάννη Φλωρινιώτη και τον Νίκο. Ο Νίκος είχε αγοράσει το κοστούμι για να έρθει εδώ και το φόρεσε στο τελευταίο του ταξίδι. Πολύ καλό παιδί, αδικημένος και εκείνος! Ήμουν μαζί τους τουλάχιστον 18 χρόνια. Δεν είμαι τραγουδίστρια και ούτε με ενδιαφέρει αυτός ο κλάδος. Όταν βγήκα από το The Wall μου έκαναν πολλές προτάσεις. Το να κάθομαι, να πίνω ποτό και να πληρώνομαι. Μία από αυτές τις προτάσεις ήταν να τραγουδάω. Βρέθηκα στην πίστα της Νεράιδας με τον Νομικό και τον Αδαμαντίδη. Είχα επαφές με τον Νίκο Φλωρινιώτη, ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Η μαμά μου πρότεινε στον Γιάννη Φλωρινιώτη να με πάρει μαζί του, το έκανε και αγαλλίασε η καρδιά μου. Ντρεπόταν να ζητήσει το μεροκάματό του ο κ. Γιάννης, ήταν πολύ ταπεινός. Η Άννα ήταν ο στυλοβάτης του γκρουπ. Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments