Lifestyle

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλης σου, νόμος [pic]

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλης σου, νόμος [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (Instagram/katken85-g.goudaras)

Δείτε την ανάρτησή του

O Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το αν μπορεί κάποιος να κάνει ή όχι σχέση με πρώην σύντροφο φίλου ή φίλης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή ακούω και διαβάζω διαφορά… ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου. ΝΟΜΟΣ».

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα, στις οποίες ανταλλάσει φιλιά με τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή τους έξοδο, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Οι φήμες για τη σχέση τους έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».Ενώ, πρόσθεσε: «Είδα ότι το σχολίαζαν και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλλον αυτούς εννοούσαν, δεν ξέρω, ό,τι μου μετέφεραν. Το θυμήθηκα γιατί το έλεγαν το πρωί στη Σταματίνα και νομίζω πως εννοούσαν αυτούς, αυτόν τον συνειρμό έκανα εγώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments