Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Μαξίμου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Μαξίμου

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας,Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των ευρωεκλογών, με τον Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των ευρωεκλογών, με τον Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ευρωβουλή.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή

Πέντε από τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο με τους ευρωβουλευτές που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο σύνολο των 705, με βάση τη μέτρηση επίδοσης που διενεργεί ο ιστότοπος EUMatrix για το Influence Index 2024.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή είναι ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και μέλος της Ευρωομάδας της Αριστεράς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους 100 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Μετά τον Δ. Παπαδημούλη, η επόμενη ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή είναι η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της ομάδας του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος (ΕΛΚ), μία από τους 20 ευρωβουλευτές με τη μεγαλύτερη επιρροή στην περιβαλλοντική νομοθεσία.

Η τρίτη ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή είναι η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου από την ομάδα του ΕΛΚ, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των 20 ευρωβουλευτών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εμπορική νομοθεσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments