Lifestyle

Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: Κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή, ντροπή του

Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: Κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή, ντροπή του

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Γιώργος Λιάγκας

«Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους», είπε ο παρουσιαστής

Με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη νοημοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε εναντίον του σατυρικού ηθοποιού.

«Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κ.Τσαγκρίδης τα είχε με την κ.Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κ.Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κ.Μπάρκα τα έχει με τον κ.Τσαγκρίδη. Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανάκι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας. Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κ.Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους. Σας άρεσε εσάς που υπαινίχθηκε ότι η κα Καινούργιου δεν είναι ξύπνια και αν έχει μυαλό, αν είναι στενόμυαλη ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κλείνοντας το θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments