Ελλάδα

Τα πρώτα λόγια της 21χρονης που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού – «Ο δράστης είναι στη φυλακή;»

Τα πρώτα λόγια της 21χρονης που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού – «Ο δράστης είναι στη φυλακή;»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού παραμένει η 21χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού την Παρασκευή, έπειτα από χειρουργική επέμβαση που έκανε το Σάββατο, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται να μείνει μόνη της το βράδυ

Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού παραμένει η 21χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού την Παρασκευή, έπειτα από χειρουργική επέμβαση που έκανε το Σάββατο, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Το MEGA επικοινώνησε με τον πατέρα της, ο οποίος ανέφερε ότι η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πώς φοβάται να μείνει μόνη της το βράδυ. Μάλιστα, στα πρώτα της λόγια ρώτησε το εξής: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Παράλληλα, σοκάρουν και οι περιγραφές των συγγενών της που λένε πως τα ρούχα της ήταν σκισμένα στα δύο και σε μικρά κομμάτια, γεμάτα με αίμα.

Όσον αφορά τον δράστη, αύριο Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, ενώ στις Αρχές φέρεται να είπε ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments