Πολιτική

Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Πηγή Φωτογραφίας: [367631] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στη Δυτική Αττική το μεγαλύτερο Logistics Hub - επένδυση €300 εκ. με 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

Σε πολίτες στον Ασπρόπυργο μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πρώτα είχε επισκεφθεί το μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο logistics που κατασκευάζεται εκεί. Απευθυνόμενος στους κατοίκους της δυτικής Αττικής είπε ότι έχει εκπονηθεί ένα ολιστικό πρόγραμμα παρεμβάσεων για δυτική Αττική πάνω από 500 εκατ. πόρους προκειμένου να αλλάξει η όψη της.

Αναφερόμενος στο κέντρο logistics, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  είπε ότι θα δημιουργηθούν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας. «Τιμούμε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης που έχουμε υπογράψει με τους πολίτες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφερόμενος στα προβλήματα της καθημερινότητας υπογράμμισε ότι «η πολιτική της κυβέρνησης για μειώσεις τιμών έχει αρχίσει να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα πχ στο βρεφικό γάλα αλλά και στους λογαριασμούς ρεύματος με τις τιμές να προσεγγίζουν τα επίπεδα προ κρίσης.

«Ξέρω πολύ καλά ότι το πρόβλημα της ακρίβειας είναι το νούμερο ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί σήμερα την ελληνική κοινωνία. Και θέλω να ξέρετε ότι η ελληνική Κυβέρνηση θα είναι διαρκώς παρούσα με ελέγχους στην αγορά, με διαρθρωτικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε όχι μόνο να συγκρατούμε τον πληθωρισμό, αλλά να μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε και πραγματικές μειώσεις τιμών που θα έχουν επίπτωση στο καλάθι του νοικοκυριού και στο πόσα χρήματα ξοδεύετε κάθε μήνα για να υποστηρίξετε τις οικογένειές σας», επισήμανε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Σημειώνοντας πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές και να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πολίτες στις εκλογές, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη σημασία των ευρωεκλογών.

«Οι Βρυξέλλες είναι πιο κοντά στην Αθήνα απ’ ό,τι πολλές φορές νομίζουμε και αποφάσεις οι οποίες παίρνονται στις Βρυξέλλες, με τον τρόπο τους επηρεάζουν και αυτό το οποίο γίνεται στην Αθήνα, στη Δυτική Αττική, στον Ασπρόπυργο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Και θα πρέπει να σκεφτούν πολύ προσεκτικά οι Έλληνες πολίτες ποιους ευρωβουλευτές θα στείλουν στην επόμενη Ευρωβουλή για να μπορέσουν να διεκδικήσουν και να αγωνιστούν για τα εθνικά δίκαια μέσα στο περίπλοκο περιβάλλον των  Βρυξελλών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments