Trash

Οι πιο πλούσιοι υποψήφιοι για Όσκαρ – Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Οι πιο πλούσιοι υποψήφιοι για Όσκαρ – Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Πηγή Φωτογραφίας: screenrant.com/Every Ryan Gosling And Emma Stone Movie, Ranked

Οι πλουσιότεροι ηθοποιοί που είναι υποψήφιοι για Όσκαρ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Όσκαρ 2024 έχει ξεκινήσει. Το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς.

Πολλοί από τους υποψήφιους για τα φετινά πολύτιμα αγαλματίδια είναι μερικοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Έμμα Στόουν, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζόντι Φόστερ. Ποια είναι όμως η περιουσία τους;

Οι πλουσιότεροι ηθοποιοί που είναι υποψήφιοι για Όσκαρ

Μια έρευνα του GamblingFactory.com καθόρισε ποιοι είναι οι πλουσιότεροι φετινοί υποψήφιοι για τα Όσκαρ ηθοποιοί. Από όλους τους υποψηφίους, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι αναμφίβολα ο πλουσιότερος, με περιουσία που υπολογίζεται σε περισσότερα από 460 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε και πάλι πατέρας σε ηλικία 80 ετών, είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος από τους υποψηφίους και έχει ήδη δύο Όσκαρ στο όνομά του, για τον «Νονό ΙΙ» και για το «Raging Bull». Φέτος, είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, για την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Moon Killers».

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος φέτος; Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος πήρε 11,5 εκατομμύρια ευρώ για να υποδυθεί τον Κεν στην ταινία «Barbie». Η περιουσία του ανέρχεται πλέον στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, ο Ράιαν Γκόσλινγκ καταγράφεται ως ο πιο περιζήτητος ηθοποιός του περασμένου έτους, δεύτερος μετά τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Όσο για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος είναι το φαβορί για να κερδίσει το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Οπενχάιμερ», έχει περιουσία 277 εκατομμυρίων ευρώ και είναι ο δεύτερος πιο ισχυρός στη λίστα.

Ακολουθεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με εκτιμώμενη περιουσία περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ. Ο σκηνοθέτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας «Maestro» είναι φέτος υποψήφιος για τρία Όσκαρ, ως καλύτερος ηθοποιός, ως παραγωγός και ως σεναριογράφος.

Την τέταρτη θέση των πλουσιότερων καταλαμβάνει μία γυναίκα, η Τζόντι Φόστερ, με εκτιμώμενη καθαρή αξία 92 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, έχει κατακτήσει δύο Όσκαρ στην καριέρα της, ένα για τη «Σιωπή των Αμνών» και ένα για το «Accused», και τώρα διεκδικεί ένα τρίτο για την ταινία «Nyad».

Ακολουθεί η Έμιλι Μπλαντ, η οποία είναι για πρώτη φορά υποψήφια για Όσκαρ, για την ερμηνεία της στην ταινία «Οπενχάιμερ», του Κρίστοφερ Νόλαν. Η περιουσία της ηθοποιού ανέρχεται στα 74 εκατομμύρια ευρώ.

H Ανέτ Μπένινγκ είναι η 6η πλουσιότερη με 69 εκατομμύρια ευρώ, και η ταινία «Nyad», για μια κολυμβήτρια που κάνει το μεγάλο κατόρθωμα να διασχίσει 180 χιλιόμετρα κολυμπώντας από την Κούβα στη Φλόριντα, την έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Η σύζυγος του Γουόρεν Μπίτι, διάσημη για αμέτρητες ταινίες, όπως το «American Beauty» και το «The Kids Are All Right», είναι υποψήφια για πέμπτη φορά για τα βραβεία αυτά.

Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική στην κατάταξη των ηθοποιών είναι η Έμμα Στόουν, με 55 εκατομμύρια ευρώ περιουσία. Η ηθοποιός έχει ήδη κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «La La Land» και θα μπορούσε τώρα να το κερδίσει για το «Poor Things», του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο 9ος και 10ος πλουσιότερος υποψήφιος είναι ο Μαρκ Ράφαλο με 32 εκατομμύρια ευρώ, για το «Poor Things», και ο Πολ Τζιαμάτι με 23 εκατομμύρια ευρώ, για το «The Ones That Remains».

Βεβαίως, η κατάκτηση ενός Όσκαρ στις 10 Μαρτίου δεν θα αυξήσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, επειδή δεν συνδέεται με χρηματικό έπαθλο, αλλά θα τους φέρει αναγνώριση και κύρος και θα τους τοποθετήσει ανάμεσα στους καλύτερους και πιο αξιόλογους του κλάδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments