Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα και Ζίβκοβιτς για το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα και Ζίβκοβιτς για το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με σημαντικές απουσίες στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό για τους «16» του Conference League

Με σημαντικές απουσίες στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό για τους «16» του Conference League

Την προετοιμασία τους για την αυριανή (7/3, 22:00) αναμέτρηση εναντίον της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Europa Conference League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, οι παίκτες του Δικεφάλου ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχτεί στην αναμέτρηση του «Μάκσιμιρ» με δύο απουσίες αφού στην Κροατία δεν θα ταξιδέψουν οι Σάματα και Ζ. Ζίβκοβιτς.

Ο Τανζανός επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, ενώ ο Σέρβος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε εκτός πλάνων. Επίσης, για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Ζοάν Σάστρε, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Γιάννης Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Αναλυτικά, την αποστολή του «Δικεφάλου» απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments