Ελλάδα

Μάνα και γιος έπιασαν καρκινοπαθή από τα μαλλιά στο Πήλιο – Την έσερναν στον δρόμο

Μάνα και γιος έπιασαν καρκινοπαθή από τα μαλλιά στο Πήλιο – Την έσερναν στον δρόμο

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Δεχόμουν και απειλητικά μηνύματα», είπε στους αστυνομικούς το θύμα

Οργή προκαλεί ο ξυλοδαρμός μιας 60χρονης γυναίκας με καρκίνο που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό σημειώθηκε στο νότιο Πήλιο και πρωταγωνιστές είναι μια μητέρα και ο γιος της που είναι οι σπιτονοικοκύρηδες της καρκινοπαθούς.

Η 60χρονη γυναίκα, πρώην δασκάλα χορού, δέχτηκε την απόφαση των ιδιοκτητών για έξωση και ξεκίνησε να δέχεται ταυτόχρονα και ψυχολογική βία, καθώς οι διενέξεις τους τελευταίους δύο μήνες ήταν επαναλαμβανόμενες. Στη συνέχεια, αντιμετώπισε και σωματική βία. Η μητέρα και ο γιος, σύμφωνα με την καταγγελία, έφτασαν προχθές σε σημείο να τη σέρνουν από τα μαλλιά, για να τη βγάλουν από το σπίτι.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news, η κλήση στην Αστυνομία έγινε από την 60χρονη, η οποία κατέθεσε πως το σπίτι που νοίκιαζε χρειαζόταν επισκευές και προχώρησε και η ίδια σε μετατροπές που δεν βρήκαν σύμφωνη την ιδιοκτησία, η οποία της έδωσε τελεσίγραφο για άμεση εγκατάλειψη της κατοικίας. Το τελεσίγραφο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό, γι’ αυτό μητέρα και γιος την «επισκέφθηκαν» στο σπίτι.

«Εισέβαλαν στο σπίτι, με τραβούσαν από τα μαλλιά και με χτυπούσαν. Πριν το επεισόδιο δεχόμουν και απειλητικά μηνύματα. Όταν μπούκαραν στο σπίτι, θέλησα να τρέξω για να ξεφύγω. Οι γείτονες με έσωσαν από τα χέρια του γιου της ιδιοκτήτριας», φέρεται να κατέθεσε το θύμα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η 60χρονη μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε από γείτονες στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments