Διεθνή

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι στην Οδησσό – Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή του Ζελένσκι στην Οδησσό – Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα την Οδησσό, όπου φέρεται να έφτασε νωρίτερα σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι.

Βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα την Οδησσό

Βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα την Οδησσό, όπου φέρεται να έφτασε νωρίτερα σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι.

Το ουκρανικό δημοσίευμα του Strana αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να βρισκόταν στην Οδησσό όταν σημειώθηκε εκεί η έκρηξη, ενώ δημοσιεύει και ένα βίντεο από το συμβάν.

«Είμαστε όλοι καλά», δήλωσε στο protothema.gr ο Σταύρος Παπασταύρου, που μετέχει στην ελληνική αποστολή.

Το ουκρανικό δημοσίευμα του Strana αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να βρισκόταν στην Οδησσό όταν σημειώθηκε εκεί η έκρηξη.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σήμερα, 6 Μαρτίου, ακούστηκε έκρηξη στην Οδησσό. Ουκρανικά κανάλια παρακολούθησης γράφουν ότι το χτύπημα ήταν από ένα συστοιχία πυραύλων Iskander.

Τοπικοί δημόσιοι λογαριασμοί αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι θα μπορούσε να βρισκόταν στην πόλη εκείνη τη στιγμή, καθώς αυτόπτες μάρτυρες είδαν την αυτοκινητοπομπή του.

Την επίσκεψη του Ζελένσκι στην Οδησσό επιβεβαιώνουν και τα ελληνικά ΜΜΕ»

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, με τη σειρά τους, σημείωσαν ότι στην Οδησσό ο Ζελένσκι επρόκειτο να συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε φτάσει στη χώρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν επίσης ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν την αυτοκινητοπομπή του Ουκρανού ηγέτη να σπεύδει προς το λιμάνι. Σύμφωνα με Ουκρανούς δημοσιογράφους, εκεί επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού. Ωστόσο, η επίσκεψη του Ζελένσκι στην Οδησσό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments