Lifestyle

Στάθης Σχίζας: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει η Αλεξάνδρα στον εαυτό της»

Στάθης Σχίζας: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει η Αλεξάνδρα στον εαυτό της»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ schizas_stathis

Στάθης Σχίζας: Επειδή χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα δεν σημαίνει οτι φεύγει η αγάπη και η εκτίμηση

Για τη συμμετοχή του στο J2US, αλλά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την απόφασή της να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, μίλησε στο Πρωινό Σουσού ο Στάθης Σχίζας.

View this post on Instagram

A post shared by Σχιζας Σταθης🇬🇷 (@schizas_stathis)

«Οι πρόβες καλά πάνε, καλός μαθητής είμαι, το θέμα είναι να βγει και στη φωνή, θα δούμε. Δεν θεωρώ άδικο ούτε δίκαιο, μου περνάει αδιάφορο αν κάποιοι είναι ήδη τραγουδιστές. Είναι μια γιορτή. Ο κόσμος αποφασίζει έτσι κι αλλιώς», δήλωσε αναφορικά με το J2US ο Στάθης Σχίζας.

Για το αν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμμετάσχει στο Real Houseeifes, απάντησε: «Μια χαρά, γιατί όχι; Είναι εύκολη στη συγκατοίκηση, δοτική, μαγειρεύει κιόλας. Μια χαρά θα τα πάει».

Για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που θα κάνει: «Δεν μου το είχε εκφράσει, το είχαμε συζητήσει γενικά. Όπως είπε και η ίδια, όντως θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στον εαυτό της και αυτή και κάθε γυναίκα. Θέλει να γίνει μητέρα».

Για το αν έχει κάτι τηλεοπτικά στο μυαλό του: «Δεν το σκέφτομαι καν. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, δεν ξέρω. Δεν νομίζω σε πάνελ, υπάρχουν άλλα παιδιά εκεί που έχουν σπουδάσει, εμένα δεν μου ταιριάζει, δεν το έχω να σχολιάζω την επικαιρότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments