Ελλάδα

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενεπλάκησαν σε καβγά με δύο άντρες [vid]

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενεπλάκησαν σε καβγά με δύο άντρες [vid]
Μέσο, που έδειξε βίντεο από τη συμπλοκή, ανέφερε ότι ήταν ντόπιος εκείνος που έβρισε το Ισραήλ στους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με εκείνους να βιαιοπραγούν, αν και αρχικά φερόταν ο τραυματίας να είναι Ιρακινός και αργότερα Παλαιστίνιος

υλοδαρμός μεταξύ οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που βρίσκονται στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη φάση των “16” του Conference League, και δύο αντρών που έβριζαν το Ισραήλ φέρεται να έλαβε χώρα στο Σύνταγμα, με τον έναν εξ αυτών να τραυματίζεται σοβαρά. 

Συγκεκριμένα, ενώ η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι οι οπαδοί της Μακάμπι ξυλοκόπησαν έναν Ιρακινό που τους πέταξε ένα μπουκάλι μπύρα, αλλά και ότι έγιναν δύο συλλήψεις αντρών που σήκωσαν τη σημαία της Παλαιστίνης, αργότερα ο λόγος έγινε για έναν Παλαιστίνιο ή κάποιον που κρατούσε τη σημαία της Παλαιστίνης. Ο τραυματίας, μάλιστα, φερόταν να διακομίστηκε στο νοσοκομείο. 

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ισραηλινοί μιλούν για Έλληνα 

Ισραηλινό Μέσο, πάντως, μέσω του οποίου αναρτήθηκε βίντεο από τη συμπλοκή στην πλατφόρμα X, ανέφερε ότι ήταν Έλληνας εκείνος που έβριζε το Ισραήλ μπροστά στους οπαδούς της Μακάμπι, οι οποίοι τού επιτέθηκαν.

Στην ανάρτηση αναφέρεται: “Βίαια επεισόδια ξεσπούν πριν από τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ εναντίον Ολυμπιακού στην Ελλάδα, καθώς οι οπαδοί συγκρούονται, που πυροδοτήθηκε από έναν ντόπιο που έβριζε το Ισραήλ”.

Σε ελληνικό Μέσο αναφέρεται πως δύο άντρες είχαν φραστικά επεισόδια με οπαδούς της Μακάμπι, με τον έναν εξ αυτών να τους πετά ένα μπουκάλι μπύρα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι δύο άντρες προσήχθησαν από αστυνομικούς. 

Πάντως, φωτογραφία δείχνει άντρα να κείτεται στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments