Focus

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον -Μετά από 6 χρόνια σχέσης, παντρεύονται

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον -Μετά από 6 χρόνια σχέσης, παντρεύονται

Πηγή Φωτογραφίας: Photographed by Patrick Demarchelier, Vogue, February 2017

Οι εξαιρετικές σχέσεις της Ντακότα Τζόνσον με τα παιδιά του Κρις και την πρώην του

Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον φέρονται να «αρραβωνιάστηκαν», και μάλιστα με τις «ευλογίες» της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, Γκουίνεθ Πάλτροου, και των παιδιών τους.

View this post on Instagram

A post shared by Dakota Johnson (@dakotajohnson)

Ο 47χρονος ερμηνευτής του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη ηθοποιό «πριν από λίγο καιρό» ύστερα από έξι χρόνια σχέσης.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον -Μετά από 6 χρόνια σχέσης, παντρεύονται

Πηγή που μίλησε στη Mirror ανέφερε: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά κράτησε την είδηση ιδιωτική. Έχουν αρχίσει όμως πλέον να μιλούν για αυτό στους φίλους τους. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα είναι αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται βέβαια για τον γάμο, απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της σχέσης τους».

Υπενθυμίζεται πως ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και έκτοτε «δεν έχουν αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Vanity Fair τον Ιούνιο του 2022. Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά το 2017, τη χρονιά μετά το διαζύγιο του τραγουδιστή από την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Παραλίγο να χωρίσουν τον Ιούνιο του 2019, καθώς, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή, ο Κρις Μάρτιν πίεζε την Ντακότα να αποκτήσουν παιδιά. Εκείνη όμως ήταν στο απόγειο της καριέρας της και δεν ήθελε ούτε να το σκεφτεί. Ωστόσο, το ζευγάρι τα βρήκε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της με την Γκουίνεθ Πάλτροου. Όπως είπε, έχει μάθει να αγκαλιάζει τις σχέσεις που δεν είναι συγγενικές, γιατί και η ίδια έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη μεικτή οικογένεια. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν τόσο μεγάλη και απλώς πιστεύω στο ρητό “Το αίμα είναι πιο πυκνό από το νερό”» ανέφερε, εξηγώντας: «Αυτό σημαίνει ότι οι δεσμοί με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθεροί από τους δεσμούς με τους οποίους γεννιέσαι».

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά, είναι πλέον ανοιχτή. «Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι “Τι μαγικό πράγμα μπορείς να κάνεις παιδιά. Τι τρελή, μαγική εμπειρία”. Αυτό αυτό είναι γραφτό να συμβεί για μένα, είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό. Τελευταία, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν θα μείνουμε εδώ για πολύ καιρό. Υπάρχουν τόσο πολλά να φάμε, και να μάθουμε, και να αναπτυχθούμε, και να βιώσουμε, και να νιώσουμε. Αυτό περιλαμβάνει όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία και το αίσθημα της αδυναμίας απέναντι στον κόσμο. Τις περισσότερες μέρες νιώθω σαν το πιο άχρηστο σκουπίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments